Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/05/2020 07:14:23

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Tancament temporal d'equipaments i atenció digital i telefònica a la ciutadania

D'acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, se suspèn temporalment l'atenció presencial als equipaments de la ciutat. D'aquesta manera, el Centre Can Maginàs i l'Aula Sant Feliu suspenen les seves activitats.

Inscripcions per als PFI-PTT de l'Aula Sant Feliu del 25 de maig al 30 de juny

Els Plans de Transició al Treball s'adrecen a joves entre 16 i 21 anys. A Sant Feliu s'imparteixen els de comerç i atenció al públic; fabricació mecànica, d'ajust i soldadura; i cuina i serveis de restauració.

Informació sobre treball en temps de coronavirus (actualització)

Donada la situació excepcional causada per la pandèmia del COVID-19 us oferim un recull d'informació relacionada amb l'àmbit del treball.

Ajut per al pagament del lloguer, de l'habitatge habitual, per a persones en situació de vulnerabilitat provocada per la pandèmia del Covid

La Generalitat de Catalunya obre una línia d'ajuts específics per a les famílies amb dificultats sobrevingudes i temporals degudes a la pandèmia de la COVID-19 per fer front al pagament del lloguer del seu domicili habitual.

Seminari en línia "Tresoreria i fonts de finançament"

Saps com fer la planificació financera del teu projecte empresarial o de la teva empresa? Saps com dur a terme una adequada gestió de la tresoreria? El proper dia 3 de juny tindrà lloc el seminari "Tresoreria i fons de finançament", adreçat a persones emprenedores i empresàries.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera