Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/01/2021 13:39:21

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Nous ajuts Covid-19 per a persones treballadores autònomes

S'ha publicat al BOE una nova prestació per a persones treballadores autònomes afectades per la suspensió temporal de tota activitat, així com una altra per a aquelles que no tinguin dret a rebre aquesta prestació, un altre ajut compatible amb l'activitat i d'altre per a les persones autònomes de temporada.

Suspeses les activitats presencials del Centre Can Maginàs

A causa d'una incidència, queden suspeses les activitats presencials del Centre Can Maginàs fins a nou avís. Les tasques del Servei d'Empreses i Emprenedoria, Comerç i Servei Local d'Ocupació es continuaran desenvolupant a distància, de manera que podreu rebre atenció telemàtica o telefònica trucant al 93 685 07 83.

Nous ajuts extraordinaris per al sector comerç

El govern de la Generalitat ha aprovat una resolució per compensar el tancament dels comerços al detall de productes no essencials en establiments amb una superfície superior a 400 metres quadrats o que es trobin dins de centres, galeries o recintes comercials, a causa de les mesures de salut pública ocasionades per la pandèmia de la COVID-19.

Actualització 26/01: Convocatòria publicada al DOGC.

El termini per sol·licitar aquests ajuts és del 27 de gener a les 9 h, fins al 10 de febrer de 2021 a les 14 h.

Ajuts del SOC per a la incorporació de persones majors de 45 anys al mercat de treball

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha obert una convocatòria de subvencions a empreses per tal de fomentar la incorporació de persones més grans de 45 anys al mercat de treball. Les empreses que rebin l'ajut podran fer contractes d'entre 6 i 12 mesos. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 20 de novembre. 

Ajuts a la producció agrària afectada per la manca de funcionament de canals de comercialització

La Generalitat ha obert una nova convocatòria d'ajuts adreçats a agents de producció agrària per tal de compensar la pèrdua d'ingressos derivada de la manca de funcionament de determinats canals de comercialització com a conseqüència de la crisi sanitària de la Covid-19.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior