Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

18/06/2018 21:42:22

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Seminari: "Factors clau en la posada en marxa del projecte empresarial"

Tens identificats els factors clau d'èxit del teu projecte empresarial? Els tens correctament registrats i sistematitzats?

T'ajudem a fer-ho el proper dia 27 de juny en el seminari "Factors clau en la posada en marxa del projecte empresarial", adreçat a persones emprenedores, autònoms/es i a empresaris/àries.

Inscripcions gratuïtes AQUÍ.

Calendari de Formació en Creació i Gestió d'empreses 2018

L'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, conjuntament amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, fa públic el Calendari 2018 de les accions formatives adreçades a persones emprenedores, comerços, empreses de nova creació i empreses ja consolidades.

La campanya de Nadal intermunicipal 2017-2018 seleccionada com a Bona Pràctica Municipal

La campanya de Nadal "Per Nadal no cal creuar la Diagonal, cada ovella al seu corral " organitzada conjuntament pels Ajuntaments de Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern ha estat inclosa al Banc de Bones Pràctiques.

 

Seminari: La gestió de la marca en el nou tipus de consum

Sabeu com augmentar el valor de la vostra marca i/o producte en el context del mercat de consum actual? El proper 7 de juny veurem quin és aquest nou paradigma de consum i com adaptar-nos-hi.

Inscripcions aquí.

La Sala Ibèria acull la jornada "Comerç i serveis accessibles per a una ciutat amigable"

El proper dimecres, 6 de juny, se celebra a Sant Feliu la jornada sobre accessibilitat al comerç, organitzada per l'AMB en col·laboració amb COCEMFE Barcelona i l'Ajuntament de Sant Feliu.

123456789
Link to ObjectExecute action