Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/04/2021 19:45:35

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Mesures restrictives per la Covid-19: confinament perimetral i reobertura de la restauració als centres comercials

El Procicat ha anunciat avui l'aixecament de la restricció de mobilitat comarcal, de manera que la mobilitat queda restringida a l'àmbit autonòmic. També podran reobrir els bars i restaurants ubicats als centres comercials. Aquestes noves mesures entraran en vigor el 26 d'abril i es mantindran fins el 3 de maig.

 

La preinscripció als PFI-PTT de l'Aula Sant Feliu s'efectuarà del 10 al 21 de maig

Els Plans de Transició al Treball s'adrecen a joves entre 16 i 21 anys. A Sant Feliu s'imparteixen les especialitats d'auxiliar de comerç i atenció al públic; Auxiliar de fabricació mecànica, d'ajust i soldadura; i d'Auxiliar d'hoteleria: cuina i serveis de restauració. La preinscripció s'efectuarà a l'Aula Sant Feliu.

L'ajuntament contracta 20 persones en el marc dels plans d'ocupació del programa Treball als Barris

Entre els mesos de març i abril s'han incorporat a tres projectes del consistori: suport a serveis a la ciutadania, millora de les infraestructures de telecomunicacions als edificis municipals i manteniment de proximitat.

Establiments participants al concurs d'aparadors a la Fira 2021

Les festes de primavera d'enguany, que tindran un caràcter bàsicament virtual, també us convidaran a visitar i votar l'establiment que us sembli que ha dissenyat el millor aparador ambientat o bé amb la rosa i/o amb l'imaginari col·lectiu de Sant Feliu de Llobregat.

Del 7 al 16 de maig podreu visualitzar els més de 20 establiments que s'han adherit a la campanya i que opten a diferents premis.

Formació online per a empreses: 'Coneix els requisits legals i fiscals de la venda online'

Formació online d'un total de 6 hores, adreçada a persones emprenedores, autònomes, professionals, comerços i empreses que vulguin posar en marxa un negoci on-line, que vulguin ampliar la seva línia de negoci per e-commerce o que ho tinguin en marxa i necessitin saber els aspectes legals i fiscals.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior