Exposicions

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/10/2021 20:22:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Exposicions

Cultura - Exposicions

Exposicions al Palau Falguera

El Palau Falguera disposa de dues sales d'exposicions principals i una sala annexa per a petites instal·lacions. Aquests espais acullen diferents mostres artístiques i divulgatives, preferentment impulsades per artistes locals i entitats i associacions del municipi.

Vinculat al calendari d’esdeveniments culturals locals, la sala d’exposicions acull tots els anys exposicions col·lectives dedicades a mostrar els treballs del gran planter d’artistes plàstics del municipi, així com l'activitat de diverses entitats. L'horari de les exposicions durant tot l'any és de 18 a 20 h, de dimarts a dissabtes, i d'11 a 14 h tots els diumenges i festius.

Si esteu interessats en fer una exposició al Palau Falguera podeu dirigir-vos al Departament de Cultura de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

"Confluències", 30 anys de grafisme

"Confluències"

Del 15 al 31 d'octubre, Sala d'Exposicions del Palau Falguera

Una exposició amb pintures de Ràfols Casamada, Hernández Pijuan, Josep Guinovart, Jordi Teixidor, Manuel Morales, Alfons Borrell; fotografies de Joan Fontuberta, Okhai Ojeikere, Zhang Huan, Huang Yan; gravats de Kenneth Noland, Zao Wou-Ki, Perejaume... Comissariada per Beatriz Estapé i Biel Torrens alumnes de segon d'història de l'art de la Universitat de Barcelona.

Horaris: de dijous a dissabte, de 18 a 20 h. Diumenges, de 11 a 14 h. 

Salta a la part superior