Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/07/2020 00:48:47

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 315
23/06/2020 L'empresa MTK Space fa possible integrar el desenvolupament social al món audiovisual sent innovadors i tenint un impacte econòmic local

Es tracta d'un projecte empresarial innovador santfeliuenc que integra l'economia social i solidària, com a pilar, en un model d'audiovisual sostenible; i, que manté un lligam estret amb els projectes de desenvolupament local.

23/06/2020 Es busquen noies de Sant Feliu per anar a l'espai!

Com ja sabeu Sant Feliu continua sent una ciutat laboratori oferint els seus espais, edificis i comunitats com a camp de proves o laboratori d'idees que permeten, gràcies a la iniciativa Urban Social Lab, experimentar i provar nous serveis que ens proposen agents i actors d'emprenedoria social de la ciutat. CO-Innova_LAB Sant Feliu, com a laboratori d'innovació ciutadana i co-creació ja fa temps que s'ha incorporat a la xarxa catalana d'Urban Lab, una iniciativa que posa la ciutat com a territori d'experimentació i testeig de diferents iniciatives.

19/06/2020 Co-Innova_LAB acollint iniciatives solidàries per a la ciutadania

La Torre del Roser, sede de Co-Innova_LAB, ha acollit diferents iniciatives per contribuir en el benestar de la ciutadania i el comerç, a través de la tecnologia i la protecció de la salut durant la alerta sanitària.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera