Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/06/2018 22:52:04

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 182
21/06/2018 Programació de juliol al Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig

El mes de juliol el Punt TIC no fa vacances i us seguim oferint un bon grapat d'activitats formatives per a totes les edats. Ens tornem a fixar en les eines bàsiques que dominen la rutina de l'oficina i la de vida domèstica. Com a novetat oferim una visió àmplia de tot el ventall de programes en línia que ha desenvolupat Google. I tenim també els tallers, sessions monogràfiques dedicades a aplicacions, internet segura i conèixer l'ordinador per dins.

21/06/2018 Recursos digitals de gestió a l'abast de tota la ciutadania de Sant Feliu

Podem visualitzar els nostres consums d'aigua? Podem establir avisos o alarmes automàtiques? Els nous comptadors i l'oficina virtual OFFEX d'Aigües de Barcelona ho permeten i el proper 28 de juny al matí es farà una jornada divulgativa a l'espai de CO-Innova Sant Feliu, oberta a la ciutadania. A la jornada també es presentarà la programació d'estiu d'alfabetització digital del Punt TIC i es farà entrega de diplomes als participants de les activitats del darrer trimestre. 

18/06/2018 298 alumnes a les activitats educatives STEAM de CO-Innova Sant Feliu el curs 2017-2018

Cinc centres educatius diferents. Edats entre 6 i 16 anys. 298 alumnes. Aquest curs, CO-Innova Sant Feliu tanca les activitats educatives STEAM, les que fomenten els continguts tecnològics, matemàtiques i art, amb aquest excel·lent balanç. Les activitats cobreixen un ampli ventall de possibilitats, des de conèixer un ordinador per dins fins a la programació i la robòtica. 

123456789
Link to ObjectExecute action