Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/07/2024 04:40:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Retiment de comptes

L'Ajuntament - Retiment de comptes

En aquest espai web es troba el retiment de comptes dels diferents projectes i plans estratègics que està duent a terme l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. S’hi pot consultar el nivell de consecució dels diferents objectius i actuacions previstes, així com també accedir al detall sobre els indicadors que permeten avaluar-los.

La rendició de comptes és el conjunt de mecanismes que permeten explicar i exposar, de manera objectivable, el grau d'assoliment i el compliment de les diferents actuacions i propòsits dels diferents projectes de ciutat. El retiment de comptes és un element clau de la transparència de les administracions públiques i dels governs oberts.

La transparència i el retiment de comptes són eines que constitueixen una millora en la legitimitat i l'eficàcia de les actuacions públiques. Ambdós conceptes no es limiten únicament a exercir un control extern i retrospectiu de l'actuació pública, sinó que integren la participació activa de la ciutadania i de la resta d'agents implicats en els circuits de la gestió pública i, concretament, en les fases d'avaluació i valoració de resultats.

La nova manera d'entendre la relació entre Administració i ciutadania implica concebre el retiment de comptes com un element compartit, de caràcter bidireccional, permanent i transparent.

Salta a la part superior