Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/07/2024 12:23:10

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Tota la informació cultural de la ciutat

Plataforma Artistes.santfeliu.cat La plataforma Artistes.santfeliu.cat, és una iniciativa impulsada des de l'Ajuntament per promocionar la cultura local i te com a objectiu convertir-se en el directori de referència on hi figurin els i les agents artístiques i culturals de la ciutat, per impulsar la seva promoció i visualització. El portal està configurat perquè els i les mateixes artistes puguin autogestionar els seus perfils en les diferents categories creades, que inclouen des de Cultura popular fins a Cinema i fotografia, passant per Arts multimèdia, Dansa, Teatre o Música, entre d'altres.

Cadascuna de les persones o grups de creadors interessades en participar-hi poden obrir el seu propi perfil a la plataforma, de manera totalment gratuïta, i introduir dades de contacte i la informació d'interès que considerin rellevant. A banda d'esdevenir una guia dels agents culturals, el catàleg Artistes.santfeliu.cat s'ha creat per impulsar sinèrgies i projectes col·lectius, esdevenint així un aparador perquè promotors i entitats que organitzen esdeveniments culturals puguin contactar aquests artistes.

Aquesta iniciativa és una petició històricament demandada per diversos agents culturals de la ciutat. També dona resposta als objectius operatius contemplats en el Pla d'Actuació Municipal per fer de la cultura i de les arts un eix dinamitzador de la ciutat, impulsant accions de suport a la creació artística i cultural per a la seva difusió i visualització.

Salta a la part superior