Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/04/2019 05:58:26

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Pàgina d'inici del web municipal

Ofertes de treball

Ofertes de treball
Plega widget: Ofertes de treball
 • 12.04.2019
  MAGATZEM

  Empresa de distribució de productes cerca Ajudant magatzem per preparació de comandes, moviment de mercaderies internament, càrrega i descàrrega de material, preparació prèvia del material abans de preparar comanda, inventaris, neteja,... Es requereix carnet de carretons.

 • 11.04.2019
  AUXILIAR DE CUINA

  Bar restaurant cerca Ajudant de cuina per fer tasques de cuina, preparar plats, suport al cuiner,...etc.

 • 08.04.2019
  TALLADOR/A TEXTIL

  Empresa de confecció cerca tallador/a tèxtil per tallar fundes de cotxe a partir de patrons, fent servir maquinària vertical i estisores. Es valorarà experiència com a cosidor/a.

 • 08.04.2019
  ENCARREGAT/ADA D'OBRA

  Encarregat/da d'obra civil i ferroviària. Gestió d'equip de 3 a 5 persones i gestió de materials amb dependència del cap d'obra.

 • 05.04.2019
  MANTENIMENT INSTAL.LACIONS

  Multioficis per a manteniment en obres. Cablejat, instal·lació de leds, lampisteria, paleteria. Oficials de 3a o 2a. En principi és un suport a una obra per dos mesos però hi possibilitats de continuïtat . Valorable carnet B i cursos de prevenció de riscos laborals o carnets professionals.

 • 05.04.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Empresa de distribució de maquinària requereix auxiliar administratiu/iva per donar suport al departament de comptabilitat: tasques d'arxiu, control facturació, revisió impostos...etc. S'ofereix contracte de temporal de 3 mesos i jornada parcial.

 • 03.04.2019
  COMERCIAL

  Empresa del sector automobilístic cerca una persona per fer tasques de comercial intern: Atenció client, trucades comercials, preparació d'ofertes, pressupostos, albarans, etc. Valoren una persona responsable, dinàmica, ordenada , comunicativa i amb capacitat de treballar en equip..

 • 28.03.2019
  APRENENT/A MAGATZEM

  Aprenent magatzem per preparació de comandes, suport a les tasques generals del magatzem, picking,...

 • 18.03.2019
  MANIPULADOR/A

  Laboratori i viver de plantes cerca manipulador/a de plantes. Es requereix experiència com a manipulador/a, a més de carnet i vehicle propi.

 • 18.03.2019
  PEO

  Viver requereix peó per realitzar les següents tasques: control i manipulació de plantes, regat i manteniment de les plantes de l'hivernacle.

 • 13.03.2019
  AUXILIAR DE GERIATRIA

  Auxiliar de geriatria per a residència de gent gran situada a Corbera.

 • 13.03.2019
  OPERARI/ÀRIA

  URGENT Empresa que realitza instal·lacions de revestiments d'espais cerca instal·lador per els revestiments de parets, sostres, panells,...etc.

 • 12.03.2019
  CAMBRER/A

  Cambrer/a per comandes, servir taules, utilitzar TPV,...

 • 12.03.2019
  AUXILIAR DE CUINA

  Centre residencial infantil cerca Auxiliar de cuina per elaboració de menús, comandes, proveïdors, etc... S'ofereix contracte parcial de 5 h. setmanals i les suplències dels mesos de juliol i d'agost a jornada de 32 h. setmanals en horari de tarda de diumenge a divendres. Es requereix experiència en cuines de col·lectivitats.

 • 11.03.2019
  ELECTROMECANICA

  Empresa d'elaboració de productes agroalimentaris cerca per la seva planta de producció ubicada al municipi ,El Palau d'Anglesola (Lleida), tècnics en manteniment electro-mecànic. Les tasques a realitzar són: reparació d'avaries elèctriques i mecàniques, revisió dels equips, lubricació dels equips, col·laborar en el muntatge i posada en marxar de les noves instal·lacions. S'ofereix formació a càrrec de l'empresa i suport en el procés de canvi de residència. Contracte 6 mesos + 6 mesos i posteriorment indefinit.

 • 11.03.2019
  OPERARI/ÀRIA

  Empresa d'elaboració de productes agroalimentaris cerca per la seva planta de producció ubicada al municipi ,El Palau d'Anglesola (Lleida), operaris de producció. Les tasques a realitzar són: etiquetat i envasat, carregar i descarrega manual, elaboració de productes en maquinària, neteja d'elements productius. S'ofereix formació a càrrec de l'empresa i suport en el procés de canvi de residència. Contracte 6 mesos + 6 mesos i posteriorment indefinit.

 • 08.03.2019
  TALLADOR/A TEXTIL

  Tallador/a Tèxtil, domini en la col·locació de les robes, marcar roba a partir dels patrons, utilització de màquina industrial de tall

 • 08.03.2019
  CONFECCIÓ

  Operari/a de confecció, amb domini de les màquines de cosir industrials: owerlock, plana, triple arrastre, maneig de la planxa, posar cremalleres, cosir botons

 • 07.03.2019
  INSTAL·LADOR/A D'ALARMES

  Empresa de venda i instal·lacions d'alarmes cerca Especialista de seguretat per venda i instal·lació d'alarmes. Realitzarà visites concertades i visites per captar nous clients per diferents municipis del Baix Llobregat. S'ofereix formació a càrrec de l'empresa i cotxe d'empresa un cop superar el període de prova. Es requereix carnet de cotxe i vehicle propi (moto o cotxe) durant el període de prova.

 • 05.03.2019
  CUINER/A

  Residència de la tercera edat cerca cuiner/a per fer les següents tasques: preparació de menús sòlids i triturats, gestió de comandes de matèries primes, protocols de seguretat alimentària APPCC i neteja de cuina.

 • 05.03.2019
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

  Administratiu/va Comptable, per comptabilitat de PYMES i autònoms. Liquidació d'impostos. Aquesta oferta està vinculada al Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 05.03.2019
  MAGATZEM

  Empresa de distribució de components electrònics cerca Mosso magatzem per realitzar les següents tasques: preparació de comandes, entrada i ubicació de materials a magatzem,embalatge de materials per sortida. Aquesta oferta està vinculada al Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 01.03.2019
  AUXILIAR DE CUINA

  Auxiliar de cuina jornada parcial, per ajuda a preparació de plats i neteja del lloc de treball. Imprescindible experiència, dinamisme, organització i capacitat de treball en equip.

 • 01.03.2019
  CUINER/A

  Cuiner/a: menús i carta de cuina tradicional i de mercat. Es valorarà la capacitat d'innovació i competències d'organització i control de comandes. Treballarà amb el responsable de cuina.

 • 01.03.2019
  CUINER/A

  Segon de cuina per manipulació d'aliments, elaboració de plats (menú, carta i esdeveniments). Suplències puntuals del chef.

 • 31.01.2019
  DEPENDENT/A FLORISTERIA

  Comerç al detall cerca dependent/a per atenció a clients i venda, preparació i repartiment de comandes. Aquesta oferta està vinculada al Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 27.02.2019
  COMERCIAL

  Empresa de distribució de productes informàtics i material d'oficina cerca comercial per realitzar les següents tasques: visites a cartera de client i prospecció de nous clients (empreses), elaboració de pressupostos, realització de comandes, concertació de visites tècniques. Es requereix experiència com a comercial i s'ofereix contracte de 9 mesos i posteriorment possibilitat de contracte fix. Formació a càrrec de l'empresa.

 • 26.02.2019
  MAGATZEM

  URGENT Empresa del sector del reciclatge de productes informàtics cerca un mosso magatzem per fer tasques suport al magatzem i de manipulació i revisió cartutxos. Aquesta oferta està vinculada al Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 22.02.2019
  PERRUQUER/A

  Estilista de perruqueria, assessorament del tall, color, forma... Domini del assecador i GHD, recollits,... Es valorarà la capacitat d'innovació i la creativitat, les habilitats artístiques i la comunicació interpersonal i el tracte al públic. Es requereix coneixements de manicura, pedicura i maquillatge.

 • 22.02.2019
  CAMBRER/A

  Cambrer/a per atenció a sala, caixa i neteja de restaurant. Es valora persona puntual, responsable i amb professionalitat. Flexibilitat en cas de feines puntuals.

 • 20.02.2019
  PERRUQUER/A

  Perruqueria cerca perruquer/a oficial de segona per fer tasques de coloració, tall dona, tall noi i pentinats. Es valorarà coneixements d'estètica.

 • 15.02.2019
  ARTS GRAFIQUES

  Empresa d'arts gràfiques cerca oficial de primera o segona per realitzar tasques de control i distribució de la feina, s'encarregarà de la producció a màquines de troquelació i contraencolat.

 • 14.02.2019
  FORNER/A

  Fleca cerca Oficial forner/a per elaboració de pa i altres productes de forneria.

 • 12.02.2019
  OPERARI/ÀRIA

  Empresa de disseny i fabricació de material electrònic cerca operari/ària per realitzar tasques de muntatge mecànic d'aparells electrònics i verificació de plaques electròniques. Es requereixen coneixements de soldadura manual de components electrònics.

 • 08.02.2019
  MAGATZEM

  Urgent. Empresa d'arts gràfiques requereix peó de magatzem, per empaquetat, expedició i preparació de comandes.Aquesta oferta està vinculada al Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 01.02.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  Agència immobiliària cerca administratiu/iva per fer tasques de gestió integral de comunitats de propietaris, assistència a juntes,...etc.

 • 01.02.2019
  INFERMERIA

  Centre residencial cerca infermer/a per tasques pròpies del càrrec.

 • 21.01.2019
  MECÀNIC/A

  Mecànic/a oficial de 3a, per realització d'operacions de manteniment i desgast en els vehicles dels clients. Utilització d'eines específiques d'automoció (oscil·loscopi, equips de diagnosi, etc.). S'ofereix contracte en pràctiques.

 • 21.01.2019
  CAIXER/A

  Supermercat requereix dependent/a per fer les següents tasques: cobrament i control de caixa, reposició de productes, atenció al client,...etc. Es requereix experiència mínima d'un any com a caixer/a.

 • 11.01.2019
  PREMSISTA

  Estampació de peces metàl·liques per deformació en fred, per desenvolupar processos progressius i fases manuals. Es requereix experiència en: premses de 80 a 400 tn de força, muntatge i desmuntatge de matrius en premsa, habituat a treballar amb eines de control segons les normes ISO. Persona dinàmica, responsable i organitzada.

 • 19.12.2018
  TÈCNIC/A

  Tècnic/a SAT. Reparació i manteniment de productes per la producció de ACS i calefacció (termos elèctrics, escalfadors de gas, calderes de calefacció). Valorable experiència en control de qualitat en planta, contacte personal amb clients/usuaris

 • 30.11.2018
  SOLDADURA

  Oficial 1a: construcció i reparació d'estructures metàl·liques: escales, baranes, tanques. Utilització de troqueladora, plegadora, cisalla. Soldadura d'electrode i fil.

Soterrament

Soterrament - Bye Bye Via

Seu electrònica

Seu electrònica: tràmits i serveis, perfil de contractant, instàncies i normatives, oferta pública d'ocupació, edictes i anuncis, carpeta d'entitats, inscripció d'activitats.

Agenda

Agenda

Ocupació. Ofertes, recursos, serveis

Ocupació. Ofertes, recursos, serveis

Portal de transparència

Portal de transparència

Pressupost

Pressupostos

Decidim

Decidim

PAM 2016-2019

PAM 2016-2019

Novetats a les xarxes socials

Selector de widgets

InfoParticipa 2017

Enllaç a la pàgina Mapa Infoparticipa amb l'avaluació de l'Ajuntament de Sant Feliu de Sant Feliu de Llobregat
1r premi Administració Oberta 2017

Equipaments de la ciutat

Tanca widget: Equipaments de la ciutat
Equipaments de la ciutat
Top 10 Administració Oberta 2018

Voluntariat per la llengua

Tanca widget: Voluntariat per la llengua
Voluntariat per la llengua

GeoPortal

Enllaç al Geoportal de l'Ajuntament de Sant Feliu de Sant Feliu de Llobregat

Cementiri

Cementiri

El Butlletí

El Butlletí