Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/08/2019 11:43:03

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Bones pràctiques

  Bones pràctiques empresarials
  Accedir al canal RSS de Bones pràctiques
  La felicitat a les empreses

  L'emprenedora Lídia Alonso, de Sant Feliu de Llobregat, ha iniciat un innovador projecte empresarial, una consultoria de benestar organitzacional, on ofereix un servei perquè a les empreses hi treballin homes i dones que puguin arribar a ser més feliços. Aquest servei va dirigit a les organitzacions en general, tant empreses com institucions amb l'objectiu que les persones que hi treballin puguin aportar tot el seu valor.  

  Voleu conèixer l'experència dels treballadors del Polígon El Pla amb el Biciempresa?

  El Biciempresa és una prova pilot que s'ha realitzat al Polígon El Pla de Sant Feliu, amb l'objectiu de promoure l'ús dels mitjans alternatius de transport als polígons. Per aquest motiu s'han facilitat bicicletes elèctriques als treballadors de diferents empreses del Pla. L'AMB, l'Ajuntament i l'AEPLA (associació empresaris dels polígons de Sant Feliu) han col·laborat en la prova, que ha durat 6 mesos.

  Mira el Vídeo publicat per l'AMB sobre aquesta experiència!!!

  Servei de creació d'empreses: Ares Salo de Bellesa Orgànica

  Donem la benvinguda al municipi a un nou projecte d'emprenedoria, una nova proposta de serveis pels ciutadans:  "ARES, SALÓ DE BELLESA" al carrer Josep Maria de Molina núm. 16.

  Transportes Casquet creix i obre mercats a través de la innovació

  Transportes Casquet SL és una empresa de Sant Feliu de Llobregat  fundada l'any 1963 com una empresa de serveis dins de l'àmbit del transport. El passat 30 de novembre al VII Fòrum empresarial celebrat a Sant Joan Desí va exposar la seva experiència fent de la crisi una oportunitat.

  Soler i Sauret obté el Distintiu de garantia de qualitat ambiental

  El Departament de Territori i Sostenibilitat ha concedit el Distintiu de garantia de qualitat ambiental a Soler i Sauret per a la categoria de flotes vehicles, subcategoria de transport col·lectiu. Aquest distintiu és el sistema català d'etiquetatge ecològic que reconeix l'ecoeficiència i la sostenibilitat en la planificació i gestió de la mobilitat dels vehicles de motor i contribuir en la lluita contra el canvi climàtic mitjançant la reducció de les emissions de CO2.

  PrimeraRetrocés ràpidAnterior
  1234
  SegüentAvanç ràpidDarrera