Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/07/2024 04:10:47

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Recursos per a la recerca de feina

Recursos per a la recerca de feina
Accedir al canal RSS de Recursos per a la recerca de feina
Recursos del Servei Local d'Ocupació

El Servei Local d'Ocupació vol incentivar i dinamitzar l'ocupació a Sant Feliu de Llobregat i afavorir la inserció laboral i la millora professional de les persones mitjançant diferents accions i activitats. Coneix-lo millor amb: 

Models de currículum

El currículum és un dels documents clau en la recerca de feina. És l'eina principal per donar a conèixer qui som com a professionals i presentar la nostra candidatura a empreses i ofertes de feina.

En aquest recurs podreu descarregar diferents models de currículum, organitzats per tipologia. 

La carta de presentació

La carta és la presentació inicial del candidat/a i acompanya i reforça el seu currículum. És la primera impressió que les empreses tindran sobre nosaltres, per tant cal que desperti l'interès de la persona que efectua el procés de selecció.

Algunes empreses que publiquen ofertes a la nostra borsa de treball demanen aquest document com a obligatori a l'hora d'enviar una candidatura. 

Consulta els:  

L'entrevista de feina

L'entrevista de feina és un dels moments més importants del procés de selecció. Cal preparar-la adequadament per optimitzar el nostre perfil i l'encaix amb el lloc de feina al qual optem.

Portals i app per a la recerca de feina

Fa temps consultàvem els anuncis classificats dels diaris, però actualment les ofertes de feina es publiquen a portals genèrics i específics, pàgines web d'empreses i aplicacions per a telèfons mòbils. Cada sector té els seus canals! Identifiqueu-los i guanyareu en eficiència.

A continuació us presentem alguns d'ells:

Activitats online de Barcelona Treball

Barcelona Activa, AMB i la Diputació de Barcelona ofereixen diverses càpsules d'autoformació que es poden cursar online per tal de millorar ocupabilitat de les persones que cerquen feina o que vulguin millorar les seves competències. S'hi tracten temes diversos, com ara el currículum, la carta de presentació, l'entrevista de feina, l'autocandidatura, el coneixement del mercat laboral i el canals de recerca, així com les competències: la comunicació verbal i no verbal, la gestió del temps, el treball en equip, l'assertivitat, l'empatia, el networking i la capacitat de negociació, etc.

Accedeix a les càpsules de Barcelona Treball.

Altres recursos

Aquí trobaràs altres recursos per a la recerca de feina: 

Salta a la part superior