Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/07/2024 17:28:18

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Servei de comunicació a través de WhatsApp

La ciutadania disposa d'un servei gratuït d'informació de servei públic a través de l'aplicació de missatgeria instantània WhatsApp. L'Ajuntament garanteix a través d'aquest canal l'enviament de notificacions sobre actualitat municipal, comunicats urgents o incidències, entre d'altres informacions.

L'adhesió al servei és voluntària i gratuïta. Per accedir-hi, la persona interessada ha d'afegir als seus contactes el número 626 999 434 amb el nom Comunicació Ajuntament i enviar, a través de WhatsApp, un missatge amb la paraula "ALTA". L'Ajuntament respondrà aleshores amb un missatge i un enllaç sobre la política de privacitat i tractament de dades personals que la persona usuària haurà de contestar donant el seu consentiment amb a paraula "SI".

Aquest és un canal de comunicació accessible pensat també per les persones amb algun tipus de discapacitat visual, que hauran de seguir el mateix procediment per registrar-se, amb la única diferència d'haver de respondre "SI.B" per rebre els continguts adaptats.

A partir d'aquí i en qualsevol moment ciutadans i ciutadanes podran accedir al servei, i donar-se de baixa del mateix en el moment en què ho desitgin. 

El número funciona de manera únicament unidireccional, no es tracta d'un grup d'interacció entre els seus membres ni tampoc d'un canal de diàleg amb l'Ajuntament, i no s'atendran consultes personalitzades ni es respondran missatges. Per a aquest propòsit la ciutadania disposa d'altres vies per comunicar-se amb l'administració com les diferents modalitats de contactes en línia, presencial i telefònic, xarxes socials municipals, i aplicacions mòbils com Millorem Sant Feliu, JovApp o Seguretat ciutadana.

Salta a la part superior