Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/10/2019 08:12:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Pàgina d'inici del web municipal

Ofertes de treball

Ofertes de treball
Plega widget: Ofertes de treball
 • 10.10.2019
  TÈCNIC/A PLANIFICACIÓ I GESTIÓ DE PROJECTES

  Tècnic/a de suport a projectes d'organització. elaboració de projectes, seguiment quadre de comandament, plans estratègics, indicadors, plans de manteniment. Imprescindible grau universitari preferentment d'ADE, Ciències polítiques, Estadística, Econòmiques o similar. Programa de Garantia Juvenil a Catalunya

 • 10.10.2019
  ARQUITECTE/A

  Arquitecte Tècnic/a de projectes d'urbanisme, suport en la redacció de projectes tècnics d'arquitectura d'equipaments municipals i via pública. Imprescindible graus: arquitectura, enginyeria d'edificació o similar. Programa de Garantia Juvenil a Catalunya

 • 10.10.2019
  TÈCNIC/A INFORMÀTIC/A

  Tècnic/a Informàtica, per manteniment i instal·lació i inventari d'equipaments informàtics. Imprescindible Cicle formatiu grau superior en informàtica o especialitats relacionades. Programa de Garantia Juvenil a Catalunya

 • 09.10.2019
  DEPENDENT/A FRUITERIA

  Fruiteria cerca ajudant d'encarregat de botiga per realitzar les següents tasques: muntatge i recolliment del gènere de la botiga (apilar caixes i amb carretó ficar i treure de la càmera refrigeradora). Temporalment anar a collir al camp i repartir comandes a domicili.

 • 09.10.2019
  TÈCNIC/A EN RISCOS LABORALS

  Tècnic/a PRL per gestionar tota la documentació relacionada amb la CAE de l'empresa. Demanar i verificar tota la documentació de tot el personal i empreses concurrents en els esdeveniments de l'empresa. Mantenir, gestionar i adequar els processos relacionats amb la OHSAS 18001, ajudant en el canvi per actualitzar a ISO 45001. Realitzar activitats d'informació i formació bàsica de treballadors. Imprescindible coneixements de paquet office i d'aplicatius de gestió documental con Ctaima o e-coordina.

 • 09.10.2019
  NETEJA INDUSTRIAL

  Empresa de serveis cerca operari/ària de neteja per fer la neteja de varis centres, oficines i comunitats de veïns ubicats a Sant Feliu. S'ofereix contracte substitució baixa laboral.

 • 09.10.2019
  DISSENY GRÀFIC

  Dissenyador/a gràfic/a per a empresa ubicada a Sant Just, per realitzar tasques de disseny gràfic de pòsters, catàlegs, retoc fotogràfic... Inicialment es farà un contracte temporal de 3 mesos amb jornada parcial, i posteriorment es passarà a contracte indefinit amb jornada complerta.

 • 08.10.2019
  GESTOR/A DE COMPTES

  Visites comercials, elaboració d'ofertes, seguiment, negociació i tancament de comandes, fidelització de clients, estudis de mercat. Es valorarà l'experiència com a comercial de vendes o responsable de compres. Es necessita un nivell alt d'anglès. Capacitat de compromís, responsabilitat, vocació comercial i de treball en equip. Disponibilitat per viatjar.

 • 08.10.2019
  MECÀNIC/A

  Oficial de 1ª de taller mecànic amb experiència en vehicle industrial. La jornada de treball serà intensiva de matí o tarda i un dissabte alternatiu també amb jornada intensiva. Es demana que tingui experiència en vehicle industrial amb una titulació electro-mecànica d'automòbil de grau superior, FP II automoció o qualsevol altra titulació oficial corresponent al lloc de treball. Es valorarà que tingui el carnet D.

 • 08.10.2019
  COMERCIAL IMMOBILIARIA

  Comercial immobiliari, per comercialitzar obra nova a Sant Feliu. Pre-vendes i vendes de vivendes noves. Flexibilitat horària. Experiència i flexibilitat horària.

 • 07.10.2019
  CAMBRER/A

  Restaurant cerca auxiliar de servei i cuina, per donar suport en l'atenció al client per cafeteria i restaurant i fer tasques de neteja i ordre. Es requereix transport propi per arribar al lloc de treball.

 • 07.10.2019
  AUXILIAR DE CUINA

  Restaurant requereix ajudant de cuina, per elaboració de menús, tapes, entrepans,etc. Control de comandes, ordre i neteja.

 • 07.10.2019
  AODL NOVES FORMES D'INTERRELACIÓ EMPRESARIAL

  OFERTA PUBLICA: Tècnic/a AODL Noves formes d'interrelació empresarial. Consultar les bases a www.santfeliu.cat Tal i com estableix l'article 38 de l'Ordenança de Transparència i administració electrònica de l'Ajuntament, les sol·licituds per participar en qualsevol procés selectiu convocat per l'Ajuntament de Sant Feliu, s'hauran de fer per mitjans electrònics. Trobareu més informació, en el tràmit específic de participació en processos de selecció de personal de l'Ajuntament.

 • 07.10.2019
  AODL IMPULS DE L'ACTIVITAT ECONÒMICA URBANA

  OFERTA PUBLICA: Tècnic/a AODL Impulus de l'activitat econòmica urbana. Consultar les bases a www.santfeliu.cat Tal i com estableix l'article 38 de l'Ordenança de Transparència i administració electrònica de l'Ajuntament, les sol·licituds per participar en qualsevol procés selectiu convocat per l'Ajuntament de Sant Feliu, s'hauran de fer per mitjans electrònics. Trobareu més informació, en el tràmit específic de participació en processos de selecció de personal de l'Ajuntament.

 • 07.10.2019
  AODL INNOVACIÓ SOCIAL I COL·LABORATIVA

  OFERTA PUBLICA: Tècnic/a AODL Innovació social i col·laborativa. Consultar les bases a www.santfeliu.cat Tal i com estableix l'article 38 de l'Ordenança de Transparència i administració electrònica de l'Ajuntament, les sol·licituds per participar en qualsevol procés selectiu convocat per l'Ajuntament de Sant Feliu, s'hauran de fer per mitjans electrònics. Trobareu més informació, en el tràmit específic de participació en processos de selecció de personal de l'Ajuntament.

 • 04.10.2019
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

  Comptabilitat de proveïdors, assentaments manuals, incidències, gestió i factures i abonaments. Treballs amb ERP's, comptabilització de DL1. Anglès mitjà per a gestió de correus electrònics i converses amb proveïdors. Valorables coneixements de Navision

 • 03.10.2019
  ADMINISTRATIU/IVA AT. CLIENT

  Empresa del sector siderometal·lúrgic cerca administratiu/iva atenció al client per realitzar les següent tasques: gestionar trucades internacionals i correus electrònics, control d'agenda,arxiu, organitzar reunions i encarregar-se de la logística, sol·licitar subministraments, suport puntual al departament comptable i en la gestió i adequació dels processos ISO. Es requereix domini del paquet office i valorable coneixements de Mac.

 • 03.10.2019
  SUPERVISOR/A NETEJA

  Empresa de serveis de neteja cerca supervisor/a neteja per realitzar les següents tasques: planificació i supervisió de serveis, gestió i coordinació de persones, equips i materials, gestió incidències, formació, PRL i control de qualitat i interlocució amb els clients. Realitzarà també suport en tasques administratives. Es requereix coneixement i experiència en el sector de neteja d'edificis i formació en l'ús d'equips, estris, maquinaria i químics de neteja.

 • 03.10.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  Administratiu/va amb experiència mínima de 3 anys en el sector de control de plagues. S'encarregarà de realitzar les funcions administratives de l'àrea tècnica i comercial de l'empresa a la província de Barcelona. Es requereix disposar de coneixements avançats dels programes de text i càlcul i de l'ús de correu electrònic i d'eines de comunicació 3.0.

 • 01.10.2019
  ADMINISTRATIU/IVA D'OBRA

  Empresa de disseny de cablejat necessita suport administratius per al cap de projecte. Imprescindibles coneixements del sector de les telecomunicacions i coneixements del disseny del cablejat de la fibra òptica. Persona acostumada a treballar amb plànols. el lloc de treball està a Sant Feliu però el projecte hi és al Regne Unit.

 • 27.09.2019
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. COMERCIAL

  Administratiu/va Comercial amb anglès mig-alt per atenció clients, proveïdors, gestió comandes, mostres, seguiment d'incidències. Es valorarà l'experiència com a assistent comercial, comercial de vendes o assistent de compres. També es valorarà la proactivitat, la capacitat d'organització, la responsbilitat i la capacitat d'aprenentatge.

 • 25.09.2019
  NETEJA INDUSTRIAL

  Neteja de gimnàs a Sant Feliu: vestuaris, lavabos, zones comuns, sala de màquines, miralls,...Coneixements de maquinària de neteja. Horari nocturn. Contractació estable.

 • 25.09.2019
  CUIDADOR/A PERSONES AMB DISCAPACITAT

  Residència cerca auxiliar de geriatria, per atenció directa a persones amb discapacitat intel·lectual severa i profunda. Assistència en les AVD (higiene, alimentació, cures,...) realització d'activitats i acompanyament en sortides externes. Es requereix acreditació en institucions social o equivalent.

 • 24.09.2019
  ADMINISTRATIU/IVA COMERÇ EXTERIOR

  Administratiu/va departament d'exportació. Suport al departament d'exportació. Atenció telefònica amb clients estrangers i confecció de documentació per els enviaments dels productes. Es requereix nivell alt d'anglès i es valorarà coneixement de francès. Cal disposar de coneixements del paquet office i sobre tot d'Excel. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 24.09.2019
  COMERCIAL

  Empresa de limpieza necessita comercial per prospecció i captació d'empreses a través d'internet i per via telefònica. Visites, realització de pressupostos, seguiment i manteniment de cartera de clients. Sou fix més comissions i desplaçaments. Imprescindible vehicle propi.

 • 23.09.2019
  ADMINISTRATIU/IVA AT. CLIENT

  Empresa del sector del metall cerca Administratiu/va atenció al client per realitzar les següents tasques: atenció telefònica i control de centraleta, gestió de correu electrònic, tasques de suport administratiu. Es requereix anglès per l'atenció als clients estrangers. Contracte de baixa per maternitat.

 • 23.09.2019
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. COMERCIAL

  Empresa del sector del metall cerca Administratiu/va Comercial per fer tasques de gestió de transport, atenció al client en anglès i tasques comercials.

 • 19.09.2019
  DEPENDENT/A DE COMERÇ

  Dependent/a de comerç, atenció al client, reposició i ubicació de gènere, caixa i gestió de targeta client. Preparació de paquets i regals, neteja i adequació de la botiga.Es valora la visió comercial, capacitat de resolució, escolta activa de la clientela. Imprescindible experiència. S'ofereix un contracte de 6 mesos i un altre de campanya de Nadal.

 • 19.09.2019
  TRANSPORTS

  Fundació privada cerca transportista per càrrega i descàrrega de mercaderies, recollida o repartiment de mercaderies als clients, gestió d'albarans, neteja camió, ..etc. Es requereix experiència en conducció de camió de 3500 kg.

 • 18.09.2019
  TÈCNIC/A

  OFERTA PUBLICA: Tècnic/a de Gestió (A2). Consultar les bases a www.santfeliu.cat Tal i com estableix l'article 38 de l'Ordenança de Transparència i administració electrònica de l'Ajuntament, les sol·licituds per participar en qualsevol procés selectiu convocat per l'Ajuntament de Sant Feliu, s'hauran de fer per mitjans electrònics. Trobareu més informació, en el tràmit específic de participació en processos de selecció de personal de l'Ajuntament.

 • 16.09.2019
  TÈCNIC/A EN FORMACIÓ

  OFERTA PUBLICA: Tècnic/a del Programa FOAP. Consultar les bases a www.santfeliu.cat Tal i com estableix l'article 38 de l'Ordenança de Transparència i administració electrònica de l'Ajuntament, les sol·licituds per participar en qualsevol procés selectiu convocat per l'Ajuntament de Sant Feliu, s'hauran de fer per mitjans electrònics. Trobareu més informació, en el tràmit específic de participació en processos de selecció de personal de l'Ajuntament.

 • 17.09.2019
  ARTS GRAFIQUES

  Empresa de publicitat i arts gràfiques cerca muntador/a d'arts gràfiques, per instal·lar vinils i donar suport als processos d'impressió i tall.

 • 17.09.2019
  RECEPCIÓ I ATENCIÓ TELEFÒNICA

  Centre del sector de la salut cerca una persona per fer atenció al client personal i telefònicament, gestió d'agenda, suport a la comptabilitat. La jornada de treball és de 20 hores distribuïdes els matins i les tardes de dimecres, dijous i divendres, fent torns amb l'altra persona recepcionista i cobrint entre una i l'altra la jornada d'obertura del centre, que tanca a les 21h.

 • 17.09.2019
  PERRUQUER/A

  Perruqueria requereix oficial 1ª o 2ª de Perruqueria per fer les següents tasques: rentat de caps, eixugats de cabells amb planxa i assecador, aplicació de color (tint, metxes, etc...). S'ofereix contracte temporal i posteriorment indefinit.

 • 17.09.2019
  PEO

  Viver requereix peó/ona per realitzar les següents tasques: manipulació de plantes al laboratori en cabina de fluxe laminar. S'ofereix contracte temporal i posteriorment indefinit. Es requereix permís de conduir i vehicle propi.

 • 17.09.2019
  DISSENY GRÀFIC

  Empresa de comerç a l'engròs de productes per impressió digital i embalatges cerca dissenyador/a gràfic per fer les següents tasques: disseny de fulletons, catàlegs i mostraris, actualització i manteniment pàgina web. Es valorarà el domini de Corel i WordPress.

 • 17.09.2019
  COMERCIAL

  Empresa de comerç a l'engròs de productes per impressió digital i embalatges cerca comercial-Agent de vendes per realitzar les següents tasques: recerca i captació de clients, visites, assessorament sobre productes, negociació de preus i condicions, realització de comandes i gestió de les tasques comercials. Es requereix experiència prèvia com a comercial.

 • 16.09.2019
  MAGATZEM

  Mosso magatzem per envasar fruita i verdura ecològica. Càrrega i descàrrega de caixes, Picking. Treballar en magatzem i càmera (7 a 9 º). Imprescindible disposar del certificat d'exclusió social. Es valorarà disposar del carnet de carretoner i del carnet de manipulador d'aliments. Carnet de manipulador (Valorable)

 • 12.09.2019
  MANTENIMENT INSTAL.LACIONS

  Tècnic/a manteniment per realitzar manteniments i instal·lacions d'equips d'ambient. S'integrarà en un grup de 3 tècnics. Control qualitat clients. L'empresa proporciona vehicle i material necessari pel desenvolupament de la feina.

 • 12.09.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  Empresa de venda i distribució de productes cerca administratiu/va, comercial, comptable. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 12.09.2019
  NETEJA INDUSTRIAL

  Empresa de serveis de neteja cerca operari/ària de industrial per realitzar neteges tècniques de diferents superfícies amb maquinària i productes químics. Es requereix carnet de conduir i experiència laboral en neteja.

 • 09.09.2019
  DOCENT D'AUTOESCOLA

  Autoescola requereix professor/a d'autoescola per pràctiques de cotxe. Es requereix titulació de formador/a vial.

 • 05.09.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Auxiliar administratiu/iva per gestió i administració i seguiment d'incidències. Arxiu expedients, atenció públic (presencial i telefònic), seguiment sinistres, introducció dades programa informàtic de gestió. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 04.09.2019
  FORNER/A

  Fleca cerca oficial forner/a per elaboració de pa artesà i altres productes de forneria.

 • 03.09.2019
  APRENENT/A INSTAL·LADOR

  Empresa d'instal·lacions d'aigua, gas i electricitat cerca Aprenent de Instal·lador de gas, electricitat, calefacció i climatització. Es valorarà disposar de carnet de conduir.

 • 02.09.2019
  TRANSPORTS

  Empresa de transports cerca xofer de tràiler per fer rutes de transport de mercaderies per Catalunya i sud de França. És imprescindible disposar dels carnets C+E.

 • 30.08.2019
  OPERARI/ÀRIA METALL

  Empresa del sector del metall cerca peó per realitzar les següents tasques: manipulació i operacions elementals amb màquines senzilles, cooperar en el muntatge mecànic de las màquines assistits per un oficial mecànic, suport en la manipulació d'elements i eventualment tasques de càrrega i descàrrega de magatzem.

 • 29.08.2019
  FRED INDUSTRIAL

  Empresa d'instal·lacions de sistemes de climatització cerca Ajudant de manteniment i instal·lacions de climatització d'edificis i vivendes.

 • 28.08.2019
  EDUCADOR/A SOCIAL

  Residència geriàtrica cerca Educador/a social per animació, estimulació i altres tasques específiques del càrrec. Es requereix vehicle propi per arribar al lloc de feina.

 • 28.08.2019
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. COMERCIAL

  Administratiu/va comercial per atenció al client, gestionar i ampliar la cartera de clients. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu de Llobregat i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 29.07.2019
  CUINER/A

  Cuiner/a: menús i carta de cuina tradicional i de mercat. Es valorarà la capacitat d'innovació i competències d'organització i control de comandes. Treballarà amb el responsable de cuina.

 • 25.07.2019
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

  Gestió de la comptabilitat de l'empresa. Impostos, balanços comptables, facturació de clients i proveïdors. Suport a auditories i tresoreria. Contactes amb gestoria. Horari de 9h a 13h. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, residir a Sant Feliu de Llobregat, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 25.07.2019
  COMMUNITY MANAGER

  Gestió de les xarxes socials de l'empresa (Linkedin...). Retoc digital. Màqueting. Anàlisi i estadística. Redacció del contingut publicat a les xarxes. Comunicació directa amb l'equip comercial. Coneixements de Wordpress, programació i edició de vídeo. Es valoraràn estudis en les especialitats de Màrqueting digital, Publicitat, Audiovisuals, Social Media,... Contracte de 5 mesos per substitució.

 • 22.07.2019
  CUINER/A

  Cuiner/a, per cuinar els àpats d'un centre de menors. Contracte 3 setmanes.

 • 22.07.2019
  DEPENDENT/A CARNISSERIA

  Dependent/a per elaboració i preparació d'embotits per vendre al taulell o elaborar al obrador, despatxar a la clientela i neteja del lloc de treball. Els estris de treball son ganivets, tallants, talladores d'embotits i maquinària diversa relacionada amb l'ofici (picadora, amassadora, marmita,etc....)

 • 22.07.2019
  PERRUQUER/A

  Perruquer/a per feines pròpies de perruqueria

 • 17.07.2019
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

  Administratiu/va per la realització de gestions comptables i generals. Coneixements del programa Eurowing.

 • 17.07.2019
  RESPONSABLE AREA DE MAGATZEM

  Oganització i responsable de l'equip de peons. Preparacions de comandes i tasques pròpies del magatzem.

 • 16.07.2019
  ELECTRICITAT

  Oficial Electricista per manteniment d'instal·lacions en general. Imprescindible certificat de prevenció de riscos laborals de 20 o 60h.

 • 15.07.2019
  LAMPISTA

  URGENT Empresa d'instal·lacions cerca lampista, per instal·lacions elèctriques, calefacció i fontaneria.

 • 10.07.2019
  AUXILIAR DE GERIATRIA

  Auxiliar de geriatria per a residència de gent gran situada a Corbera.

 • 03.07.2019
  FRED INDUSTRIAL

  Empresa d'instal·lacions i manteniment de sistemes de climatització cerca Frigorista oficial de primera per fer el manteniment i instal·lacions de climatització d'edificis i vivendes. Es requereix experiència com a frigorista i disposar del permís de conduir B per poder fer desplaçaments amb cotxe d'empresa per la comarca del Barcelonès.

 • 19.06.2019
  DISSENYADOR/A DE PÀGINES WEB

  Expert Html, CSS, botigues on Line, es valorarà l'experiència en e-comerce i gestió de continguts. Coneixements de wordpress/prestashop (CMS).

 • 10.05.2019
  DEPENDENT/A FORN/PASTISSERIA

  Dependent/a de forn, venta al públic, atenció clients, manipulació d'aliments, preparació i presentació d'entrepans, pastes. Utilització de forn industrial per fer pa i pastes. Ús de cafeteria d'hostaleria i realització de tipus de cafè

Enllaços destacats

 • Soterrament
 • Seu electrònica: tràmits i serveis, perfil de contractant, instàncies i normatives, oferta pública d'ocupació, edictes i anuncis, carpeta d'entitats, inscripció d'activitats.
 • Agenda
 • Ocupació. Ofertes, recursos, serveis
 • Portal de transparència
 • Pressupostos
 • Decidim
 • PAM 2016-2019

Novetats a les xarxes socials

Selector de widgets

Enllaç a la pàgina Mapa Infoparticipa amb l'avaluació de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat l'any 2018
Top 10 Administració Oberta 2018

GeoPortal

Enllaç al Geoportal de l'Ajuntament de Sant Feliu de Sant Feliu de Llobregat

El Butlletí

El Butlletí

Cementiri

Cementiri