Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
06/12/2023 22:28:41

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Escolarització

Portes obertes de les escoles bressol per al curs 2023-2024

En les sessions s'explicarà el procés de preinscripció i matriculació, juntament amb el Projecte Educatiu de Centre, i es resoldran les consultes de les persones assistents.

Publicació de l'oferta inicial de places per al curs 2023-2024

Aquesta oferta inicial diferencia entre places per alumant ordinari i places per alumant amb necessitats específiques de suport educatiu. La reserva de places per aquesta tipologia d'alumnat serà vigent fins el 31 d'agost, moment a partir del qual passaran a ser ordinàries. 

Preinscripcions per al curs 2023-2024 de les escoles públiques i concertades, del 6 al 20 de març

El procés de preinscripció per al curs escolar 2023-24 s'inicia el dilluns 6 de març en el cas dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil i primària, i el dimecres 8 del mateix mes per a l'ESO.

La preinscripció escolar. Suma't a l'educació que suma

A través del web de la Generalitat de Catalunya https://preinscripcio.gencat.cat) es pot accedir a tots els processos d'inscripció i matriculació de tota la oferta educativa de Catalunya

Llibret de les escoles públiques i concertades de Sant Feliu de Llobregat

Publicació amb l'objectiu d'oferir a les famílies informació d'interès de tots els centres educatius de la ciutat: les dades de contacte, la descripció dels equipaments i serveis que ofereixen i els seus trets més característics i singulars. Aquesta informació és complementària a les jornades de portes obertes que oferiran els centres educatius.

Dates de la preinscripció del curs 2023-2024

El procés de preinscripció per al curs escolar 2023-24 s'inicia el 6 de març en el cas dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil i primària, i el 8 del mateix mes per als d'educació secundària obligatòria. El termini per presentar la sol·licitud finalitza en ambdós casos dilluns 20 de març.

La preinscripció escolar a l'educació infantil (3-6 anys)

Pas a pas durant tot el procés de preinscripció, per entendre com funciona el sistema d'assignació de plaça als infants que accedeixen per primera vegada a l'escolarització en un centre educatiu determinat. 

Podcasts de la preinscripció escolar de la Generalitat de Catalunya

Explicació, pas a pas, de tot el que necessites saber per preinscriure el teu fill o filla: documentació, aspectes que cal tenir en compte a l'hora de triar centre, com funciona el sistema de puntuació per a l'assignació de places, documentació, fases clau del procés de preinscripció, què passa quan no s'obté plaça a cap dels centres demanats, etc.

Enllaços d'interès
Salta a la part superior