Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/06/2024 01:01:12

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Escolarització

Llistats d'alumnat assignat al centre i en llista d'espera amb indicació de la primera petició a 10/06/2024

A partir d'aquesta data tots els centres publiquen la seva llista d'alumnes admesos per al proper curs, i la llista d'espera. Cal que la consulteu per comprovar que hi sou.

Preinscripcions a les escoles bressol municipals, curs 2024-2025

La presentació de sol·licituds es podrà fer del 8 al 21 de maig i les llistes baremades es publicaran el 31 de maig de 2024.

81801, el número de desempat per a la preinscripció escolar per al curs 2024-2025

A partir d'aquest número s'ordenen les sol·licituds en cas d'empat per a les famílies que participen al procés de preinscripció per al curs que ve, és a dir, que tenen els mateixos punts per accedir a un centre educatiu.

Com emplenar la sol·licitud de preinscripció escolar (2024-2025)

Aquest vídeo de la Generalitat de Catalunya ens ensenya el procés de sol·licitud de preinscripció electrònica, a través del web preinscripcio.gencat.cat. 

Resum amb informació sobre el procés de preinscripcions del curs 2024-2025.

Informació més rellevant del procés de preinscripcions per al curs 2024-25: calendari, com fer la sol·licitud, número RALC obligatori, documents que s'han d'adjuntar a la sol·licitud de preinscripció, criteris de prioritat, barem i com justicar-los.

Publicació de l'oferta inicial de places per al curs 2024-2025

Aquesta oferta inicial diferencia entre places per alumant ordinari i places per alumant amb necessitats específiques de suport educatiu. La reserva de places per aquesta tipologia d'alumnat serà vigent fins el 31 d'agost, moment a partir del qual passaran a ser ordinàries. 

Fem l'escola que volem. Preinscripció escola 2024-2025

A través del web de la Generalitat de Catalunya es pot accedir a tots els processos d'inscripció i matriculació de tota la oferta educativa de Catalunya

Codis dels centres

Llistat de codis dels centres públics i concertats d'ensenyament de primària i de secundària.

Jornades de portes obertes als centres educatius de Sant Feliu per al curs 2024-2025

Des del 15 de febrer i fins al 6 de març els centres d'educació de segon cicle d'Infantil i Primària i els d'Educació secundària obligatòria i Educació especial obren les portes per oferir jornades de visita a les famílies en el marc de la campanya d'escolarització del proper curs escolar.

Dates de la preinscripció del curs 2024-2025

El procés de preinscripció per al curs escolar 2024-25 s'inicia el 6 de març en el cas dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil i primària, i el 8 del mateix mes per als d'educació secundària obligatòria. El termini per presentar la sol·licitud finalitza en ambdós casos dilluns 20 de març.

Llibret de les escoles públiques i concertades de Sant Feliu de Llobregat

Publicació amb l'objectiu d'oferir a les famílies informació d'interès de tots els centres educatius de la ciutat: les dades de contacte, la descripció dels equipaments i serveis que ofereixen i els seus trets més característics i singulars. Aquesta informació és complementària a les jornades de portes obertes que oferiran els centres educatius.

Salta a la part superior