Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/02/2023 03:58:35

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Escolarització

Jornades de portes obertes als centres educatius de Sant Feliu per al curs 2023-2024

Des del 9 de febrer i fins al 6 de març els centres d'educació de segon cicle d'Infantil i Primària i els d'Educació secundària obligatòria i Educació especial obren les portes per oferir jornades de visita a les famílies en el marc de la campanya d'escolarització del proper curs escolar.

Reunions informatives a les famílies que tenen infants que faran I3 el pròxim curs 2023-24

Les dates de les xerrades informatives que s'ofereixen a les famílies dels infants que el pròxim curs faran I3 (P3) son les següents:

  • Dimarts 7 de febrer, 17.30 h, a l'Escola Bressol Tambor
  • Dimecres 8 de febrer, 17.30 h, a l'Escola Bressol Patufet
  • Dimecres 15 de febrer, 17.30 h a l'Escola Bressol Fàbregas
  • Dijous 16 de febrer, 17.30 h, a l'Escola Bressol Ginesta
Dates de la preinscripció del curs 2023-2024

El procés de preinscripció per al curs escolar 2023-24 s'inicia el 6 de març en el cas dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil i primària, i el 8 del mateix mes per als d'educació secundària obligatòria. El termini per presentar la sol·licitud finalitza en ambdós casos dilluns 20 de març.

La preinscripció escolar

A través del web de la Generalitat de Catalunya https://preinscripcio.gencat.cat) es pot accedir a tots els processos d'inscripció i matriculació de tota la oferta educativa de Catalunya

La preinscripció escolar a l'educació infantil (3-6 anys)

Pas a pas durant tot el procés de preinscripció, per entendre com funciona el sistema d'assignació de plaça als infants que accedeixen per primera vegada a l'escolarització en un centre educatiu determinat. 

Podcasts de la preinscripció escolar de la Generalitat de Catalunya

Explicació, pas a pas, de tot el que necessites saber per preinscriure el teu fill o filla: documentació, aspectes que cal tenir en compte a l'hora de triar centre, com funciona el sistema de puntuació per a l'assignació de places, documentació, fases clau del procés de preinscripció, què passa quan no s'obté plaça a cap dels centres demanats, etc.

Llibret de les escoles públiques i concertades de Sant Feliu de Llobregat

Publicació amb l'objectiu d'oferir a les famílies informació d'interès de tots els centres educatius de la ciutat: les dades de contacte, la descripció dels equipaments i serveis que ofereixen i els seus trets més característics i singulars. Aquesta informació és complementària a les jornades de portes obertes que oferiran els centres educatius.

Directori d'escoles bressol, de primària, secundària i educació especial de la ciutat
Enllaços d'interès
Salta a la part superior