Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

22/07/2018 01:23:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Serveis d'educació i formació

Serveis d'educació i formació

Resultats: de 1 a 10 de 26
Títol
L'Ajuntament ofereix als diferents centres educatius de la ciutat una àmplia i variada relació d'activitats educatives amb l'objectiu de facilitar als alumnes el coneixement del municipi i l'entorn des de diferents àmbits. Els alumnes adquireixen a través de l'experimentació coneixements vinculats a la història o el patrimoni local, el medi ambient, la convivència, l'esport o les noves tecnologies, entre altres. Algunes de les activitats també formen part del Pla Educatiu d'Entorn. Entre les activitats que es duen a terme destaquen les visites de les escoles a l'Ajuntament, al Mercat Municipal o a les indústries del municipi. Entre les propostes de caire cultural, l'Ajuntament organitza la Campanya d'arts escèniques que permet a infants i joves veure espectacles teatrals, de música o altres disciplines artístiques. Els centres educatius també poden fer sortides al CineBaix en el marc del Cicle de cinema i drets humans.
L'Escola Municipal de Música de Sant Feliu ofereix un ensenyament de qualitat basat en la motivació a través de la pràctica artística. Està oberta a totes les edats i a tots els estils de música i fomenta l'aprenentatge musical de manera creativa. El centre promou la participació de l'alumnat en formacions instrumentals i vocals. Alhora, potencia el vincle dels seus membres amb la vida cultural i festiva de la ciutat
PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123
SegüentAvanç ràpidDarrera
22 de juny de 201210. UOC MónBaixa'l
Fes clic per escoltar l'audio Aquesta setmana la Mercè Mas, responsable de la seu de la UOC de Sant Feliu ens presenta la iniciativa #UOCMón i dos tallers, el de Fotografia de viatges i E-nglish., realitzats en conjunció amb la iniciativa municipal Sant Feliu On Line.
L'Antoni Marin, professor del Grau Multimèdia de la UOC ens explica el canvi que ha generat les TIC a la fotografia de viatges i la Pauline Ernest, professora de l'Escola de Llengües de la UOC, ens parla dels recursos que podem trobar a Internet per a l'aprenentage virtual de l'anglès i de la importància de les xarxes socials.
  

Difusió a la xarxa:

http://sfol.podomatic.com/entry/2012-06-26T18_00_43-07_00

Anar a la 2a Temporada

Link to ObjectExecute action