Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/06/2019 19:14:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Programa municipal d'activitats educatives

Programa municipal d'activitats educatives

Mireia Aldana, regidora d'Educació Em plau presentar-vos el Programa Municipal d’Activitats Educatives(PMAE) d’aquest curs 2018-2019.

Aquest curs, el PMAE està format per 144 activitats, que s‘ofereixen a tots els centres educatius de la ciutat i a tots els nivells educatius: educació infantil, educació primària, educació secundària, batxillerat, cicles formatius, educació especial, centres ocupacionals i programes de transició al treball i formació d’adults.

Les activitats són majoritàriament gratuïtes i estan organitzades per l’Ajuntament, altres institucions o entitats i tenen com a finalitat oferir als alumnes un coneixement complementari al currículum del centre

Us presenten una àmplia i variada proposta d’activitats educatives recollides en un sol document. Aquest curs s’incorporen 33 noves activitats, principalment relacionades amb la lectura i les noves tecnologies.

Des del web municipal podreu consultar les activitats disponibles per nivell educatiu i per categoria i fer directament les inscripcions i les valoracions, un cop realitzada l’activitat.

Les activitats proposades es divideixen en 8 categories:

  • Coneixement de l’entorn, amb activitats perquè pugueu conèixer el nostre patrimoni local (la Garsa, el Drac, la Nau, la Joana Raspall, ...), el teixit econòmic de la ciutat, així com conèixer de primera mà l’Ajuntament i l’Alcalde.
  • Activitats culturals, amb les que podreu conèixer que fan i que podeu fer a la Biblioteca Montserrat Roig i l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, anar al teatre a l’Auditori i al Centre Parroquial, participar en un concurs literari o en activitats durant la Setmana de la Poesia o fer activitats amb la gent gran.
  • Educació per a la sostenibilitat, en la que trobareu activitats per treballar els valors de sostenibilitat ambiental, podreu visitar els parcs més emblemàtics de la ciutat i dels nostres voltants, saber com es fa el compostatge, com funciona l’energia eòlica, conèixer els transports o descobrir els ocells de Sant Feliu.
  • Educació per a la ciutadania, en les que treballareu principalment els valors democràtics i participatius, els drets humans, la igualtat, la cultura de la pau, la consciència social i l’educació viària, amb especial atenció a les desigualtats, a la prevenció de l’assetjament i la violència, als viatges no triats de totes aquelles persones que han de marxar del seu país.
  • Activitats esportives, amb les que podreu participar en activitats d’atletisme, natació, orientació, basquet, esport adaptat d’altres activitats esportives en jornades amb altres centres escolars.
  • Educació per a la salut, en la que trobareu activitats sobre hàbits saludables i sobre autoprotecció.
  • Activitats sobre noves tecnologies, amb activitats de cultura d’emprenedoria i innovació, d’ús segur d’Internet i de les xarxes socials, de programació i creació d’App, d’impressió en 3D, de realitat virtual, entre moltes altres novetats.
  • Activitats de suport als centres, amb l’activitat d’assessorament a treballs de recerca i de síntesi i amb el Punt d’Informació i Dinamització als Centres d’Educació Secundària.

Mireia Aldana Llorens

Presidenta de l’Àrea de Drets de Ciutadania i Polítiques Socials

Regidora d’Educació i Infància, Serveis Socials, Nova Ciutadania i Agermanaments