Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/03/2019 01:57:04

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Pàgina d'inici del web municipal

Ofertes de treball

Ofertes de treball
Plega widget: Ofertes de treball
 • 21.03.2019
  NETEJA INDUSTRIAL

  Neteja d'un gimnàs situat a Sant Feliu. Neteja de sales, miralls, màquines, vestuaris, zones comunes,...

 • 20.03.2019
  DEPENDENT/A CARNISSERIA

  Urgent. Centre comercial cerca dependent/a de carnisseria amb experiència.

 • 20.03.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  Empresa de distribució i comercialització de productes pel tractament d'aigua requereix administratiu/va per realitzar les següents tasques: recepció de trucades, gestió de factures de clients i proveïdors, seguiment d'incidències....etc. Es requereix formació de l'àmbit de l'administració i coneixements del paquet office.

 • 18.03.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  URGENT. Gestoria requereix administratiu/va per fer tasques de gestió i administració, tractament d'incidències de comunitats, relació amb proveïdors i clients, atenció al públic presencial i telefònicament, gestions bancàries,..etc. Es requereixen coneixements de comptabilitat i es valorarà nivell d'anglès. S'ofereix contracte temporal de 3 mesos i posteriorment possibilitats de contracte indefinit.

 • 18.03.2019
  MANIPULADOR/A

  Laboratori i viver de plantes cerca manipulador/a de plantes. Es requereix experiència com a manipulador/a, a més de carnet i vehicle propi.

 • 18.03.2019
  PEO

  Viver requereix peó per realitzar les següents tasques: control i manipulació de plantes, regat i manteniment de les plantes de l'hivernacle.

 • 13.03.2019
  AUXILIAR DE GERIATRIA

  Auxiliar de geriatria per a residència de gent gran situada a Corbera.

 • 13.03.2019
  OPERARI/ÀRIA

  URGENT Empresa que realitza instal·lacions de revestiments d'espais cerca instal·lador per els revestiments de parets, sostres, panells,...etc.

 • 12.03.2019
  CAMBRER/A

  Cambrer/a per comandes, servir taules, utilitzar TPV,...

 • 12.03.2019
  AUXILIAR DE CUINA

  Centre residencial infantil cerca Auxiliar de cuina per elaboració de menús, comandes, proveïdors, etc... S'ofereix contracte parcial de 5 h. setmanals i les suplències dels mesos de juliol i d'agost a jornada de 32 h. setmanals en horari de tarda de diumenge a divendres. Es requereix experiència en cuines de col·lectivitats.

 • 11.03.2019
  ELECTROMECANICA

  Empresa d'elaboració de productes agroalimentaris cerca per la seva planta de producció ubicada al municipi ,El Palau d'Anglesola (Lleida), tècnics en manteniment electro-mecànic. Les tasques a realitzar són: reparació d'avaries elèctriques i mecàniques, revisió dels equips, lubricació dels equips, col·laborar en el muntatge i posada en marxar de les noves instal·lacions. S'ofereix formació a càrrec de l'empresa i suport en el procés de canvi de residència. Contracte 6 mesos + 6 mesos i posteriorment indefinit.

 • 11.03.2019
  OPERARI/ÀRIA

  Empresa d'elaboració de productes agroalimentaris cerca per la seva planta de producció ubicada al municipi ,El Palau d'Anglesola (Lleida), operaris de producció. Les tasques a realitzar són: etiquetat i envasat, carregar i descarrega manual, elaboració de productes en maquinària, neteja d'elements productius. S'ofereix formació a càrrec de l'empresa i suport en el procés de canvi de residència. Contracte 6 mesos + 6 mesos i posteriorment indefinit.

 • 08.03.2019
  TALLADOR/A TEXTIL

  Tallador/a Tèxtil, domini en la col·locació de les robes, marcar roba a partir dels patrons, utilització de màquina industrial de tall

 • 08.03.2019
  CONFECCIÓ

  Operari/a de confecció, amb domini de les màquines de cosir industrials: owerlock, plana, triple arrastre, maneig de la planxa, posar cremalleres, cosir botons

 • 07.03.2019
  INSTAL·LADOR/A D'ALARMES

  Empresa de venda i instal·lacions d'alarmes cerca Especialista de seguretat per venda i instal·lació d'alarmes. Realitzarà visites concertades i visites per captar nous clients per diferents municipis del Baix Llobregat. S'ofereix formació a càrrec de l'empresa i cotxe d'empresa un cop superar el període de prova. Es requereix carnet de cotxe i vehicle propi (moto o cotxe) durant el període de prova.

 • 07.03.2019
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

  Empresa del sector sanitari cerca administratiu/va pel departament comptable per realitzar les següents tasques: revisió de despeses comercials, comptabilitat de tiquets, remeses de pagament, arxiu, control de factures a proveïdors i serveis.

 • 05.03.2019
  CUINER/A

  Residència de la tercera edat cerca cuiner/a per fer les següents tasques: preparació de menús sòlids i triturats, gestió de comandes de matèries primes, protocols de seguretat alimentària APPCC i neteja de cuina.

 • 05.03.2019
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

  Administratiu/va Comptable, per comptabilitat de PYMES i autònoms. Liquidació d'impostos. Aquesta oferta està vinculada al Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 05.03.2019
  MAGATZEM

  Empresa de distribució de components electrònics cerca Mosso magatzem per realitzar les següents tasques: preparació de comandes, entrada i ubicació de materials a magatzem,embalatge de materials per sortida. Aquesta oferta està vinculada al Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 01.03.2019
  AUXILIAR DE CUINA

  Auxiliar de cuina jornada parcial, per ajuda a preparació de plats i neteja del lloc de treball. Imprescindible experiència, dinamisme, organització i capacitat de treball en equip.

 • 01.03.2019
  CUINER/A

  Cuiner/a: menús i carta de cuina tradicional i de mercat. Es valorarà la capacitat d'innovació i competències d'organització i control de comandes. Treballarà amb el responsable de cuina.

 • 01.03.2019
  CUINER/A

  Segon de cuina per manipulació d'aliments, elaboració de plats (menú, carta i esdeveniments). Suplències puntuals del chef.

 • 31.01.2019
  DEPENDENT/A FLORISTERIA

  Comerç al detall cerca dependent/a per atenció a clients i venda, preparació i repartiment de comandes. Aquesta oferta està vinculada al Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 27.02.2019
  CUINER/A

  Es cerca cuiner/a per elaboració de tapes, entrepans, plats combinats i esmorzars, Ordre i neteja de la cuina. Suport a barra en moments puntuals

 • 27.02.2019
  COMERCIAL

  Empresa de distribució de productes informàtics i material d'oficina cerca comercial per realitzar les següents tasques: visites a cartera de client i prospecció de nous clients (empreses), elaboració de pressupostos, realització de comandes, concertació de visites tècniques. Es requereix experiència com a comercial i s'ofereix contracte de 9 mesos i posteriorment possibilitat de contracte fix. Formació a càrrec de l'empresa.

 • 26.02.2019
  MAGATZEM

  URGENT Empresa del sector del reciclatge de productes informàtics cerca un mosso magatzem per fer tasques suport al magatzem i de manipulació i revisió cartutxos. Aquesta oferta està vinculada al Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 25.02.2019
  CARRETILLER/A (torero)

  Consultora cerca per empresa del sector de l'automoció, operador de carretons elevadores. Imprescindible coneixement d'ofimàtica, carnet de carretons i experiència en el sector logístic.

 • 22.02.2019
  PERRUQUER/A

  Estilista de perruqueria, assessorament del tall, color, forma... Domini del assecador i GHD, recollits,... Es valorarà la capacitat d'innovació i la creativitat, les habilitats artístiques i la comunicació interpersonal i el tracte al públic. Es requereix coneixements de manicura, pedicura i maquillatge.

 • 22.02.2019
  CAMBRER/A

  Cambrer/a per atenció a sala, caixa i neteja de restaurant. Es valora persona puntual, responsable i amb professionalitat. Flexibilitat en cas de feines puntuals.

 • 20.02.2019
  PERRUQUER/A

  Perruqueria cerca perruquer/a oficial de segona per fer tasques de coloració, tall dona, tall noi i pentinats. Es valorarà coneixements d'estètica.

 • 19.02.2019
  ARTS GRAFIQUES

  Empresa del sector d'arts gràfiques cerca "Guillotinista" per fer tasques de tall amb "cizalla" de diferents materials (PVC, alumini, Vinil). També farà tasques de suport al servei de serigrafia.

 • 15.02.2019
  ARTS GRAFIQUES

  Empresa d'arts gràfiques cerca oficial de primera o segona per realitzar tasques de control i distribució de la feina, s'encarregarà de la producció a màquines de troquelació i contraencolat.

 • 14.02.2019
  AUXILIAR DE CUINA

  Bar-restaurant cerca auxiliar de cuina per realitzar tasques de suport a la cuina: preparació de plats freds, planxa,...etc.

 • 14.02.2019
  FORNER/A

  Fleca cerca Oficial forner/a per elaboració de pa i altres productes de forneria.

 • 12.02.2019
  OPERARI/ÀRIA

  Empresa de disseny i fabricació de material electrònic cerca operari/ària per realitzar tasques de muntatge mecànic d'aparells electrònics i verificació de plaques electròniques. Es requereixen coneixements de soldadura manual de components electrònics.

 • 08.02.2019
  ARTS GRAFIQUES

  Urgent. Empresa d'arts gràfiques requereix peó per fer tasques de suport i subministrament de diferents tipus de material (pvc, alumini,...).a maquinària de serigrafia.

 • 08.02.2019
  MAGATZEM

  Urgent. Empresa d'arts gràfiques requereix peó de magatzem, per empaquetat, expedició i preparació de comandes.

 • 05.02.2019
  VIDRIER/A

  Taller d'artesania del vidre cerca Aprenent/Ajudant de taller que tingui interès per treballar el vidre artesà. S'ofereix formació a càrrec de l'empresa en les tècniques pròpies del vidre.

 • 01.02.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  Agència immobiliària cerca administratiu/iva per fer tasques de gestió integral de comunitats de propietaris, assistència a juntes,...etc.

 • 01.02.2019
  INFERMERIA

  Centre residencial cerca infermer/a per tasques pròpies del càrrec.

 • 30.01.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  Administratiu d'obra. AUTOCAD imprescindible. Anàlisi de plànols per l'elaboració de pressupostos i comandes. Estudi i execució de pressupostos. Comandes de materials obra i estoc. Gestió i seguiment de compres. Suport i ajuda en tasques administratives als Tècnics en el procés de venda.

 • 29.01.2019
  MECÀNIC/A

  Empresa del sector de l'automoció, cerca Mecànics per recuperació i substitució de bomba refrigeració, muntar i desmuntar, etc,....Hi ha diferents llocs de treball a cobrir en torn de matí, tarda o nit. El lloc de treball és la Zona Franca.

 • 21.01.2019
  MECÀNIC/A

  Mecànic/a oficial de 3a, per realització d'operacions de manteniment i desgast en els vehicles dels clients. Utilització d'eines específiques d'automoció (oscil·loscopi, equips de diagnosi, etc.). S'ofereix contracte en pràctiques.

 • 21.01.2019
  CAIXER/A

  Supermercat requereix dependent/a per fer les següents tasques: cobrament i control de caixa, reposició de productes, atenció al client,...etc. Es requereix experiència mínima d'un any com a caixer/a.

 • 11.01.2019
  PREMSISTA

  Estampació de peces metàl·liques per deformació en fred, per desenvolupar processos progressius i fases manuals. Es requereix experiència en: premses de 80 a 400 tn de força, muntatge i desmuntatge de matrius en premsa, habituat a treballar amb eines de control segons les normes ISO. Persona dinàmica, responsable i organitzada.

 • 08.01.2019
  ANALISTA PROCESSOS

  Consultora cerca per una empresa del sector automobilístic un Gestor/a/Analista de processos, mètodes i sistemes a l'àmbit de la logística del sector de l'automoció. Les tasques a realitzar serien: gestió i control de les tasques del seu àmbit, manteniment bases dades, control operacions, processos i activitats mitjançant MS Excel, reporting als responsables,... etc. Es requereix anglès parlat i escrit. Es valorarà l'idioma alemany. Es valorarà disposar del CFGM "Desenvolupament de projectes mecànics" o similar.

 • 03.01.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Empresa de fabricació i servei tècnic de maquinària cerca un/a auxiliar administratiu/va per realitzar tasques administratives en general, amb coneixements de comptabilitat i nivell alt d'anglès (imprescindible).

 • 20.12.2018
  ELECTRICITAT

  Electricista-lampista per instal·lacions comercials i maquinària d'hostaleria. Imprescindible carnet de conduir B

 • 19.12.2018
  TÈCNIC/A

  Tècnic/a SAT. Reparació i manteniment de productes per la producció de ACS i calefacció (termos elèctrics, escalfadors de gas, calderes de calefacció). Valorable experiència en control de qualitat en planta, contacte personal amb clients/usuaris

 • 30.11.2018
  SOLDADURA

  Oficial 1a: construcció i reparació d'estructures metàl·liques: escales, baranes, tanques. Utilització de troqueladora, plegadora, cisalla. Soldadura d'electrode i fil.

 • 26.11.2018
  COMERCIAL

  Empresa de fabricació i impressió de plaques de senyalització cerca pel seu departament comercial un comercial. Disposarà d'una cartera de clients i haurà de fer visites a nivell de tota Catalunya. Es requereix vehicle propi, es pagarà quilometratge.

 • 22.11.2018
  COMERCIAL IMMOBILIARIA

  Comercial immobiliari amb facilitat de comunicació amb les persones, proactiu i dinàmic.

Soterrament

Soterrament - Bye Bye Via

Seu electrònica

Seu electrònica: tràmits i serveis, perfil de contractant, instàncies i normatives, oferta pública d'ocupació, edictes i anuncis, carpeta d'entitats, inscripció d'activitats.

Agenda

Agenda

Ocupació. Ofertes, recursos, serveis

Ocupació. Ofertes, recursos, serveis

Portal de transparència

Portal de transparència

Pressupost

Pressupostos

Decidim

Decidim

Novetats a les xarxes socials

PAM 2016-2019

PAM 2016-2019

Selector de widgets

InfoParticipa 2017

Enllaç a la pàgina Mapa Infoparticipa amb l'avaluació de l'Ajuntament de Sant Feliu de Sant Feliu de Llobregat
1r premi Administració Oberta 2017

Equipaments de la ciutat

Tanca widget: Equipaments de la ciutat
Equipaments de la ciutat
Top 10 Administració Oberta 2018

Voluntariat per la llengua

Tanca widget: Voluntariat per la llengua
Voluntariat per la llengua

GeoPortal

Enllaç al Geoportal de l'Ajuntament de Sant Feliu de Sant Feliu de Llobregat

Cementiri

Cementiri

El Butlletí

El Butlletí