Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/04/2024 07:57:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Seu electrònica
Tràmits, gestions, normatives, anuncis

Seu electrònica - Tràmits, gestions, normatives, anuncis

Suport i ajuda a la tramitació electrònica

Catàleg de tràmits

Si tens dubtes sobre el tràmit que vols realitzar realitzar, pots fer la consulta i iniciar la tramitació a través del Catàleg de tràmits, i si vols comunicar-nos una incidència pots reportar-la a través d'aquest formulari de comunicació d'incidències.

 

Servei Truca'm

Si necessites ajuda en la tramitació electrònica, tens el Servi Truca'm. Cal completar aquest el formulari del servei Truca'm i ens posarem en contacte amb tu dins de l'horari que et vagi millor. També pots trucar-nos per telèfon, de dilluns a divendres hàbils, en horari de 8 a 20 h, al 936858001. 

Si necessites ajuda en la tramitació electrònica en un idioma diferent al català o al castellà descarregat l'aplicació gratuïta Platoon, per a telèfons mòbils Android i Apple, i podràs gaudir de traducció simultània en l'idioma que triïs:

 

QR per llegir o enllaçar i descarregar l'aplicació Platoon disponible per a Google Play. QR per llegir o enllaçar i descarregar l'aplicació Platoon disponible per a Apple Store

Infografia d'instruccions per fer servir l'App Platoon (pdf)

Si necessites ajuda en la tramitació electrònica i tens dificultats auditives pots descarregar-te l'aplicació gratuïta SVisual al teu mòbil i contactar per vídeo trucada amb nosaltres a través d’un intèrpret de llenguatge de signes.

https://www.svisual.org

Salta a la part superior