Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

20/03/2018 03:09:52

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Oficina de Serveis Ambientals

Logo OSA Sant Feliu

L’Oficina de Serveis Ambientals és un servei que té per finalitat dinamitzar, coordinar i fer el seguiment de l’Agenda 21 local.

Es troba a:

Adreça: Carretera de la Sànson, 74 (primera planta)
Telèfon: 93 685 80 20
A/e: osa@santfeliu.cat
Horaris: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h

 

Es tracta d’un espai obert a la ciutadania i a les entitats, centres educatius, comerços i empreses de Sant Feliu que estiguin interessats en el medi ambient i la sostenibilitat.

Què ofereix?

Als ciutadans i a les ciutadanes:

  • Punt d’informació i assessorament sobre qüestions mediambientals i de sostenibilitat quotidianes i sobre opcions per contribuir a la millora de l’entorn i a l’estalvi de recursos (aigua, energia, gestió de residus).
  • Programació d’activitats (xerrades, tallers, exposicions) entorn les temàtiques de l’Agenda 21 (recollida selectiva, energies netes, entorn natural, mobilitat sostenible…).

A les entitats i associacions: 

  • Suport econòmic en projectes singulars i iniciatives a favor del medi ambient, a través d'una línia de subvencions a entitats.
  • Assessorament personalitzat per fer que les entitats siguin més sostenibles.
  • Informació sobre subvencions i ajudes per desenvolupar projectes de millora del medi ambient.
  • Recursos específics (pedagògics, materials, infrastructurals) destinats a fer més sostenibles les vostres activitats.

I, a més a més...

Els centres educatius podeu participar en el programa Agenda 21 escolar de Sant Feliu, que proposa un procés adaptat a les necessitats i ritmes de cada centre per tal d'unir esforços i trobar estratègies comunes per avançar cap a la sostenibilitat a l’escola.

Oferim a empreses i activitats comercials assessorament i informació en normativa ambiental, bones pràctiques i subvencions per tal de potenciar una activitat econòmica més sostenible.

Link to ObjectExecute action