Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/02/2020 17:06:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Pàgina d'inici del web municipal

Ofertes de treball

Ofertes de treball
Plega widget: Ofertes de treball
 • 18.02.2020
  DEPENDENT/A CARNISSERIA

  Ajudant Dependent/a de Carnisseria-Xarcuteria. Manipulació de productes del porc, xai i vedella. Domini de la tècnica del filetejar i màquina talladora. Elaboració de mandonguilles, hamburgueses, llibrets, etc. Atenció al públic. Imprescindible experiència.

 • 17.02.2020
  NETEJA INDUSTRIAL

  URGENT Empresa de neteja cerca persona per executar tasques bàsiques de neteja: fregat, escombrat, neteja de vidres... manualment o amb ús d'aparells electromecànics de fàcil ús. Vetllar per la correcta gestió de residus i consums propis que es generin al seu lloc de treball. Complir amb la normativa interna en medi ambient i en seguretat i salut en el treball prevista per l'empresa en el seu lloc de treball.

 • 14.02.2020
  MEDIADOR/A

  Mediador/a servei mediació comunitària. Dissenyar la intervenció en conflictes: realització de les mediacions (entrevistes i anàlisi de casos), registre de dades del servei, coordinació i gestió del conflicte amb tècnics/ques, responsables municipals i cossos de seguretat, derivació i seguiment de casos. Informes trimestrals, memòria anual, donar a conèixer i difondre la cultura de la mediació.Oferir suport i instruments als professionals municipals i als agents que conformen la comunitat; disseny i realització d'accions formatives per als diferents agents socials.

 • 14.02.2020
  COORDINADOR/A CASAL JOVES

  Coordinador/a Casal Joves: Coordinació de l'equip i l'equipament, referent de l'equipament i coordinació dels serveis que s'hi prestaran. Elaboració d'un programa anual de funcionament d'acord amb les directrius del Programa de Joventut. Redacció i aportació de propostes sobre les eines de gestió del Casal. Participar en la definició, desenvolupament i actualització de la Cartera de Serveis del recurs.

 • 12.02.2020
  PINTOR/A INDUSTRIAL

  Empresa de serveis adreçats a la construcció i al manteniment d'instal·lacions cerca pintor/a industrial per fer les següents tasques: aplicació de pintures amb pistoles i tractaments d'aïllament amb productes específics (paviments de cuina, terra, garatge, terrassa,... ). S'ofereix formació a càrrec de l'empresa. Es requereix carnet de conduir per fer desplaçament a clients del Baix Llobregat.

 • 10.02.2020
  ADMINISTRATIU/IVA

  Empresa de compra i venda de maquinària industrial cerca administratiu/va per donar suport al departament comercial (Back Office). Es requereix un nivell alt d'anglès. S'ofereix contracte temporal i posteriorment indefinit.

 • 06.02.2020
  GRUISTA DE CONSTRUCCIÓ

  URGENT Empresa de serveis de grues mòbils i camions grues cerca conductor/gruista per fer les següents tasques: conducció i manipulació de grues mòbils autopropulsades, camions grues i camions. Es requereix disposar del CAP de conducció de camions o acreditació de conductor de grua.

 • 05.02.2020
  MANTENIMENT INSTAL.LACIONS

  Empresa del sector alimentació cerca ajudant per realitzar feines de manteniment general: electricitat, fontaneria, fusteria,...etc.

 • 05.02.2020
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

  Empresa del sector audiovisual administratiu/va comptable amb anglès per gestionar trucades internacionals i correus electrònics, agenda, interactuar amb clients i atendre consultes. Organitzar reunions i encarregar-se de la logística. Suport puntual al departament comptable, ajuda en la gestió i adequació dels processos ISO.

 • 04.02.2020
  DEPENDENT/A DE COMERÇ

  Botiga de vestits de festa i cerimònia cerca dependent/a per atenció i venta al públic.

 • 04.02.2020
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Empresa de fabricació i servei tècnic de maquinaria cerca auxiliar administratiu/va per fer les següents tasques: recepció de clients, organització i reserva d'hotels, avions, cotxes dels viatges que facin els corporatius, recepció de trucades i tasques polivalents de suport als diferents departaments. Nivell mig-alt d'anglès imprescindible.

 • 28.01.2020
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Empresa de logística cerca auxiliar administratiu/va per realitzar les següents tasques: atenció al client, preparació de rutes, call center, post venta,...etc.

 • 22.01.2020
  CUINER/A

  Es cerca segon/a de cuina amb experiència per a restaurant a Sant Feliu. Elaboració de plats calents i freds, brasa, menús, carta, tapes, realització de comandes, neteja.

 • 17.01.2020
  TÈCNIC/A EN RISCOS LABORALS

  Tècnic/a PRL per gestionar tota la documentació relacionada amb la CAE de l'empresa. Demanar i verificar tota la documentació de tot el personal i empreses concurrents en els esdeveniments de l'empresa. Mantenir, gestionar i adequar els processos relacionats amb la OHSAS 18001, ajudant en el canvi per actualitzar a ISO 45001. Realitzar activitats d'informació i formació bàsica de treballadors. Imprescindible coneixements de paquet office i d'aplicatius de gestió documental con Ctaima o e-coordina.

 • 08.01.2020
  MAGATZEM

  Empresa cerca envasador/mosso magatzem per realitzar les següents tasques: envasar fruita i verdura ecològica, carrega i descàrrega de caixes i picking. Treballar en magatzem i càmera (7-9º C). Es valorarà disposar del carnet de carretoner i de manipulador d'aliments. Imprescindible disposar del certificat d'exclusió social.

 • 08.01.2020
  TÈCNIC/A INFORMÀTIC/A

  Tècnic/a de suport informàtic, per muntatge de nous equips, millora de cablejat dels llocs de treball, recepció de material informàtic i manteniment de l'inventari, assistència de primer nivell al magatzem extern.

 • 27.12.2019
  AUXILIAR DE GERIATRIA

  Tècnic/a d'atenció sociosanitària al Centre de Dia, atenció directa a les persones usuàries, realització de tallers, serveis de dutxes, suport a l'alimentació, administració de medicació, acompanyaments i supervisió als WC, ordre i manteniment de les zones d'activitat de les persones usuàries. Valorable carnet de conduir.

 • 17.12.2019
  CAMBRER/A

  Cambrer/a per a bar-restaurant. Menús i carta. Comandes, servir taules, utilitzar TPV.

 • 13.12.2019
  FRED INDUSTRIAL

  Empresa d'instal·lacions de sistemes de climatització cerca ajudant de manteniment i instal·lacions de climatització d'edificis i vivendes.

 • 09.12.2019
  INFERMERIA

  Centre residencial de la gent gran cerca infermer/a per tasques pròpies del càrrec.

 • 09.12.2019
  AUXILIAR DE GERIATRIA

  Auxiliar de geriatria per a residència de gent gran situada a Corbera. Es requereix formació especialitzada i vehicle.

 • 03.12.2019
  TÈCNIC/A COMPRES

  URGENT Empresa de desenvolupament i fabricació de productes del sector d'automoció cerca tècnic/a compres per realitzar les següents tasques: sol·licitud d'ofertes i selecció de proveïdors, planificació de demanda i seguiment d'aprovisionaments per garantir la producció i recanvis a clients,seguiment de les entregues i temps necessari, control òptim i valoració de estocs.

 • 03.12.2019
  OPERARI/ÀRIA

  Empresa de disseny i fabricació de material electrònic cerca operari/ària per verificar plaques d'electrònica, inserir components electrònics de convencional, registrar produccions i reparar plaques d'electrònica. ES requereixen coneixements de màquines de muntatge de components electrònics SMD i soldadura per ola.

 • 29.11.2019
  CAMBRER/A

  Restaurant cerca ajudant cambrer/a per servei de taules, neteja copes, coberts, etc,...

 • 27.11.2019
  MAGATZEM

  Operari/ària de magatzem per càrrega i descàrrega de camions, envasat de garrafes, organització de magatzem, neteja de dipòsits, ubicació material al magatzem. Imprescindible disposar de carnet carretons vigent.

 • 27.11.2019
  TELEMÀRQUETING

  Empresa del sector químic cerca persona per a incorporar al Call Center de l'empresa. Tasques a desenvolupar: Realitzar trucades oferint el producte (producte líquid mediambiental), concertar visites als comercials i atenció telefònica post venta als clients. Contracte per baixa de paternitat. Es valora el carnet de conduir i el vehicle propi.

 • 27.11.2019
  COMERCIAL

  Empresa del sector químic cerca comercial per realitzar visites concertades prèviament per tot l'àmbit nacional, i redacció d'informes a la direcció. Sou segons conveni més quilometratge i dietes.

 • 22.11.2019
  SOLDADURA

  Empresa de fabricació material sanitari, cerca soldador TIG en acer inoxidable de petits espessors de 1 a 1,5 mm. Es requereix coneixements d'interpretació de planells de fabricació.

 • 13.11.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Assessoria jurídica cerca auxiliar administratiu/iva per realitzar les següents tasques: recepció de documents, atenció telefònica, atendre visites, arxiu de documentació, tramitació d'expedients i actualització d'agenda. ES requereix coneixements del full de càlcul (Excel). Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 13.11.2019
  ADVOCAT/ADA

  Assessoria jurídica cerca estudiant o graduat en dret per realitzar les següents tasques: confeccionar demandes, estar en contacte amb jutjats, realitzar captació de clients, suport assessorament general, elaboració d'informes. Es requereix llicenciatura o està cursant estudis de dret.

 • 12.11.2019
  MATRICER/A

  Oficial especialista, experiència manteniment correctiu de matrius de tall i embutició. Autonomia en la posada a punt de premsa de producció. Coneixement de màquines i eines com fresadora, torns, rectificadores i foradadora. Pont grua. Valorable experiència en soldadura Tig/Mig. Dependrà directament del responsable de matriceria. Es requereix carnet de carretoner

 • 06.11.2019
  TÈCNIC/A D'ASCENSORS

  Tècnic/a de manteniment d'ascensor en diferents categories (aprenent, oficial de 1a, 2a i 3a). Funcions principals a realitzar: manteniment preventiu i correctiu dels ascensors assignats; realització d'inspeccions periòdiques; donar suport tècnic davant possibles avaries. Imprescindible: Certificat de manteniment d'ascensors. Es busca una persona organitzada, detallista i amb motivació pel sector.

 • 06.11.2019
  INFERMERIA

  Infermer/a per treballar a una residència i centre de dia. Les funcions a realitzar estaran relacionades amb l'atenció assistencial de les cures sanitàries i d'infermeria de les persones residents i usuàries del centre de dia. Cerquen una persona empàtica, compromesa, que li agradi treballar en equip i que tingui voluntat de millora continua.

 • 23.10.2019
  LAMPISTA

  Oficial 1a o 2a per treballs de fontaneria, aire condicionat i electricitat per a particulars, comunitats i empreses.

 • 25.09.2019
  AUXILIAR DE CUINA

  Auxiliar de cuina avançada, per ajuda a preparació de plats freds, torrades i neteja del lloc de treball. Imprescindible experiència, dinamisme, organització i capacitat de treball en equip.

 • 18.09.2019
  TÈCNIC/A

  OFERTA PUBLICA: Tècnic/a de Gestió (A2). Consultar les bases a www.santfeliu.cat Tal i com estableix l'article 38 de l'Ordenança de Transparència i administració electrònica de l'Ajuntament, les sol·licituds per participar en qualsevol procés selectiu convocat per l'Ajuntament de Sant Feliu, s'hauran de fer per mitjans electrònics. Trobareu més informació, en el tràmit específic de participació en processos de selecció de personal de l'Ajuntament.

 • 16.09.2019
  TÈCNIC/A EN FORMACIÓ

  OFERTA PUBLICA: Tècnic/a del Programa FOAP. Consultar les bases a www.santfeliu.cat Tal i com estableix l'article 38 de l'Ordenança de Transparència i administració electrònica de l'Ajuntament, les sol·licituds per participar en qualsevol procés selectiu convocat per l'Ajuntament de Sant Feliu, s'hauran de fer per mitjans electrònics. Trobareu més informació, en el tràmit específic de participació en processos de selecció de personal de l'Ajuntament.

Enllaços destacats

 • Soterrament
 • Seu electrònica
 • Agenda
 • Ocupació. Ofertes, recursos, serveis
 • Portal de transparència
 • Pressupostos
 • Decidim
 • PAM 2019-2023

Novetats a les xarxes socials

Selector de widgets

Enllaços dinàmics destacats

 • Enllaç a la pàgina Mapa Infoparticipa amb l'avaluació de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat l'any 2018
 • Top 10 Administració Oberta 2018
 • Enllaç al Geoportal de l'Ajuntament de Sant Feliu de Sant Feliu de Llobregat
 • El Butlletí
 • Cementiri