Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/05/2018 14:03:32

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

QRs als carrers
Realitat Augmentada

Realitat augmentada

En aquest projecte introduïrem informació addicional en cadascun dels carrers que en formen part. Aquesta informació la rebrem mitjançant el nostre dispositiu mòbil mitjançant una tecnologia anomenada realitat augmentada.

Però què és la realitat augmentada?

Logo Layar

Segons la Viquipèdia, el terme fa referència a la "visió directa o indirecta d'un entorn físic en el món real, els elements del qual es combinen amb elements virtuals per a la creació d'una realitat mixta a temps real". Això vol dir que a la pantalla del nostre dispositiu veurem una imatge real acompanyada d'informació addicional (fotos, vídeo, accés a informació al web, locucions...).

Què cal per visualitzar els punts d'interès dels carrers de la ciutat a través de la realitat augmentada?

Per poder gaudir d’aquesta experiència només caldrà disposar d’un dispositiu mòbil amb connexió a la xarxa, amb GPS i càmera, i amb l’aplicació Layar instal·lada. Obrirem la capa QRs als carrers SF i l’aplicació mostrarà els punts d'on es podrà anar descobrint la informació dels personatges, esdeveniments, etc.

Només cal desplaçar-se per poder obtenir tota la informació sobre cada recurs: accés a un espai web on llegir la informació, accés a un mapa que guiarà des del punt on sou fins al lloc on es troba l'element…

Descàrrega des de l'Apple App Store

Botó enllaç App Store

Descàrrega des de Android Market

Botó enllaç android market

I ara? 

Un cop tenim instal·lada l'aplicació Layar en el nostre dispositiu mòbil, només hem d'obrir l'enllaç a la capa que teniu més abaix, o utilitzar el cercador de l'aplicació per trobar la nostra capa QRs als carrers SF i gaudir de la vostra visita interactiva pels carrers de Sant Feliu:

CAPA QRS ALS CARRERS SF

Link to ObjectExecute action