Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

25/06/2018 12:05:10

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Formació digital

Sant Feliu Innova - Formació digital

Actualitat Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig

Resultats: de 1 a 3 de 81
21/06/2018 Programació de juliol al Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig

El mes de juliol el Punt TIC no fa vacances i us seguim oferint un bon grapat d'activitats formatives per a totes les edats. Ens tornem a fixar en les eines bàsiques que dominen la rutina de l'oficina i la de vida domèstica. Com a novetat oferim una visió àmplia de tot el ventall de programes en línia que ha desenvolupat Google. I tenim també els tallers, sessions monogràfiques dedicades a aplicacions, internet segura i conèixer l'ordinador per dins.

06/06/2018 Juny STEAM al Punt TIC i CO-Innova Sant Feliu

Noves activitats STEAM per a infants i joves!! Gaudeix de les noves propostes que t'ofereix el Punt TIC. Noves formacions, nous espais. Desenvolupament de videojocs, animació en 2D, Disseny  de joguines 3D. Més una exposició dels videojocs desenvolupats en el primer taller.

01/06/2018 Juny: formacions al Punt TIC

Nous cursos i tallers formatius per a aquest mes de juny. Cursos de tot el mes i tallers d'un sol dia per aprofundir en alguns aspectes més específics i/o tècnics: fotografia digital, facebook, el núvol, el vídeo-currículum. Per a tots el públics, edats i nivell de formació.

123456789
Link to ObjectExecute action