Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/02/2024 01:54:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament
Aquest tren només passa una vegada a la vida

Com puc informar-me?

Per tal de poder conèixer amb més detall les propostes de les dues preguntes de la Consulta del soterrament, l’Ajuntament ha organitzat diverses sessions explicatives.

A més d’aquestes activitats, estan previstes durant el període de votació explicacions als Centres de Votació i altres sessions participatives obertes a la ciutadania.

Les propostes també estan exposades de manera permanent als Centres de Votació per tal que tothom que vulgui pugui acostar-se i conèixer més detalls de la Consulta.

Resultats de les sessions explicatives a la ciutadania:

Centre de votació:

Manual de votació:

S'ha elaborat un manual de votació amb tota la informació relativa a la Consulta del Soterrament (pdf). En aquest llibret es poden conèixer amb més profunditat les tres propostes en l'àmbit del soterrament així com poder comparar els tres projectes per àmbits i també hi ha tota la informació de la pregunta relacionada amb la preservació de la memòria de l'estació. Al manual també hi ha agenda d'activitats participatives, obertes a la ciutadania i l'explicació del sistema de vot. 

Butlletí digital del soterrament: 

Enviament quinzenal de tota la informació relacionada amb les obres del soterrament i la Consulta. Noticies, vídeos, agenda,... Per rebre'l només cal haver-se subscrit

Elements al carrer:

A partir del divendres 15 d'octubre es van instal·lar dos elements informatius a peu de carrer ( plaça de la Salut i parada del Tramvia). A més per la zona propera a les vies del tren hi ha 11 vinils a terra on a través d'un codi QR es poden escanejar i obtenir més informació sobre les propostes i el Sant Feliu del futur. Consulta al mapa la localització del elements i descobreix tota la informació de les propostes. 

Xarxes socials:

A través dels principals perfils de les xarxes socials oficials de l'Ajuntament com: Facebook, Instagram, Twitter i ara també WhatsApp. A YouTube disposeu d'un canal de vídeos relacionat amb el soterrament i la Consulta. 

Salta a la part superior