Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/09/2020 17:50:40

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Seminari: 'Indústria 4.0: Aplicacions pràctiques per fer créixer la teva empresa'

Voleu veure en què consisteix un pla de transformació digital per a la vostra empresa? Voleu redefinir la estratègia digital? El proper 30 de setembre tindrà lloc el seminari  'Indústria 4.0: Aplicacions pràctiques per fer créixer la teva empresa', adreçat a persones empresàries i/o professionals que vulguin liderar el procés de transformació digital de les seves organitzacions.

Nou horari del Mercat Municipal

Durant aquest mes de setembre el Mercat Municipal torna a obrir en horari de tardes, en una primera fase ho farà els dijous de 17 a 20 hores.

Restaurants Sabors de l'Horta

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, en el marc de la campanya de promoció turística en l'àmbit de la gastronomia, ha realitzat i difós els vídeos de 5 restaurants adherits, per primera vegada, al col·lectiu Sabors de l'Horta 2020.

Sabors de l'Horta del Baix Llobregat té com a objectiu posar en valor el producte fresc i de proximitat que es conrea al Parc Agrari del Baix Llobregat així com promocionar els restaurants que aposten pels productes que s'hi conreen.

Un dels darrers vídeos elaborats és protagonitzat pel restaurant santfeliuenc El somni de Lia, ubicat al carrer Santiago Russinyol,14. Aquest vídeo es pot visualitzar al següent enllaç.

Seminari en línia. 'Preus, costos i marge brut'

El 22 de setembre tindrà lloc el seminari en línia 'Preus, costos i marge brut' adreçat a persones emprenedores i empreses que vulguin conèixer les variables que cal tenir en compte per definir els preus de venda i altres qüestions com ara l'establiment del marge brut promig ponderat de l'empresa.

Nous cursos per a la recerca de feina del Servei Local d'Ocupació

El Servei Local d'Ocupació presenta una nova oferta formativa de tallers  adreçats a persones que volen millorar les seves competències en la recerca de feina. Per les mesures extraordinàries de protecció a causa de la Covid-19, gran part de la formació mantindrà el format online. Tanmateix, la formació d'iniciació a la informàtica, per les seves característiques, s'impartirà presencialment en grups reduïts.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera