Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/06/2022 16:01:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
OnMengem Tapes! Inscripcions obertes

Inscripcions obertes per l'OnMengem Tapes que tenen per l'objectiu donar a conèixer la gastronomia local en el marc de les Festes de Tardor.

Seminari virtual per a empreses: Publicitat on-line a Google i xarxes socials

En què consisteix la publicitat a Internet? Quines són les claus per iniciar una campanya de publicitat online? On i com puc fer publicitat del meu negoci? Aquestes i altres preguntes les podràs resoldre en aquest seminari, el dia 27 de juny de 10 a 13h.

 

Subvencions CCAM 2022

El CCAM - Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (Gencat), obrirà el pròxim 16 de juny la convocatòria de subvencions ordinàries per aquest any de 2022. Aquesta edició compta amb un pressupost de 8,7 milions d'euros, hi ha 10 línies de subvenció: 6 de Comerç, 2  de Moda i 2 d'Artesania.

Presentat el dossier de Polígons de Sant Feliu de Llobregat

El Centre de Serveis El Pla va acollir el dimecres 8 de juny la presentació del Dossier de Polígons de Sant Feliu de Llobregat, amb l'objectiu de generar activitat econòmica i projectar la ciutat cap a l'exterior.

Seminari virtual per a empreses: Fes el teu web més visible als buscadors

Amb aquesta formació en línia podràs identificar què afecta el posicionament del teu web als cercadors i rebràs consells per aconseguir més visibilitat a internet. Tindrà lloc el 13 de juny a partir de 15 a 18 h

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior