Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/09/2019 10:00:54

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Èxit d'assistència a la sessió informativa de la formació ocupacional de Treball als Barris

Una trentena de persones han participat a la sessió informativa sobre els cursos  d'Anglès orientat a la atenció al client i Preparació per la certificació ACTIC. Al llarg d'aquesta setmana se celebraran les entrevistes prèvies a la formació. La propera sessió informativa serà per al curs d'Ajudant de Cuina i tindrà lloc el dijous 26 de setembre.

Seminari: "Monogràfic: Twitter a l'empresa"

Qui no coneix actualment les diferents xarxes socials i professionals que existeixen? Avui dia, tothom n'ha sentit a parlar, però saps realment com aplicar-les a la teva empresa? Vine al Seminari "Monogràfic; Twitter a l'empresa", adreçat tant a empreses, com a persones autònomes i emprenedores i a empreses, el proper dia 2 d'octubre, i t'explicarem com treure-li rendiment per aplicar-lo al teu negoci.

 

Participants del programa Ubicat visiten l'empresa SET Prat Paper Distribucions

Les persones participants del programa UBICAT van visitar l'empresa SET Prat Paper Distribucions,S.A. per tal de conèixer el teixit empresarial de Sant Feliu de Llobregat.

Cafè comerç amb la regidora Mercè Ariza

Els dies 3, 4 i 5 de setembre es van celebrar els "Cafè Comerç" on comerciants de la ciutat van compartir experiències i necessitats amb la regidora de comerç Mercè Ariza.

 

Inscripcions Canya Sant Feliu 2019 fins al 16 de setembre

Si ets un bar i/o restaurant de Sant Feliu de Llobregat i vols participar a la campanya Canya Sant Feliu entra per fer la teva inscripció.

Més informació

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera