Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/11/2020 10:01:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Horaris del Mercat Municipal La Plaça per al desembre i els festius de gener

El mercat municipal La Plaça canvia els horaris alguns dies del mes de desembre i gener, en els dies previs als festius de les festes nadalenques, durant el qual el mercat romandrà tancat.

La regidora Loren Rider inaugura els cursos adreçats a joves dins el programa Singulars de Garantia Juvenil

La regidora d'Activitat Econòmica, Cooperativisme i Ocupació de l'Ajuntament de Sant Feliu, Loren Rider, juntament amb la seva homòloga de l'Ajuntament de Sant Joan Despí, Judith Riera, ha inaugurat els cursos de magatzem i treballs verticals adreçats a joves desocupats en el marc del programa Singulars de Garantia Juvenil.

Reobertura parcial de sectors afectats per les mesures de contenció de la Covid-19

La Generalitat ha anunciat el pla de reobertura de diverses activitats econòmiques que es van veure afectades per les mesures de contenció de contagis per Covid-19 des del passat mes d'octubre. El primer tram d'aquest pla s'inicia avui i s'estendrà fins al 7 de desembre.

4 contractacions per al nou pla d'ocupació de màrqueting digital en el marc del Programa Singulars de l'AMB

El programa Singulars, amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, inclou formació becada en màrqueting digital de 240 hores per a vuit persones, quatre de les quals seran contractades per tal de desenvolupar, entre d'altres, un pla de dinamització digital del comerç local de Sant Feliu. 

Actualització dels ajuts a empreses i persones autònomes

S'han publicat nous ajuts i modificacions en convocatòries prèvies destinades a pal·liar els efectes de la crisi causada per la Covid-19. Destaquen els nous ajuts a instal·lacions esportives i a l'emprenedoria femenina. D'altra banda, s'amplia a tres anys el termini de venciment del finançament de l'ICO per a persones autònomes i empreses.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera