Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/10/2020 12:58:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Noves mesures Covid-19 en el sector comerç

La Generalitat de Catalunya va anunciar ahir les noves mesures per aturar l' increment de casos de Covid-19, aquí trobareu un resum de les mesures en l' àmbit de l'activitat econòmica.

 

Nova edició dels cursos de magatzem i de treballs verticals per a joves de Garantia Juvenil

Aquest mes d'octubre s'inicien les formacions d'Operacions auxiliars de magatzem i d'Operari/ària de treballs verticals en el sector de la rehabilitació i l'eòlic. Ambdues s'adrecen a joves d'entre 18 i 29 anys inscrits/es al Programa de Garantia Juvenil i estan 100% subvencionades.

Incorporació de les persones admeses als plans d'ocupació d'oficis

Aquest mes d'octubre s'incorporen 12 persones per treballar al Departament de Via Pública i Manteniment Ciutat en el marc dels plans d'ocupació. Aquesta acció forma part de les polítiques actives d'ocupació de l'ajuntament, amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i del programa Treball als Barris, del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Nova llei del treball a distància: voluntarietat i igualtat de tracte

El govern espanyol ha aprovat la llei que regula l'activitat laboral que es presta fora del centre de treball. S'aplicarà en el sector privat per a les persones treballadores que facin a distància almenys un 30% de la seva jornada i tindrà caràcter voluntari i reversible.

Nou horari del mercat municipal La Plaça: dijous i divendres obert a la tarda

A partir de dijous 1 d'octubre, el mercat municipal La Plaça reprèn el seu horari de tardes dels dijous i divendres de 17 a 20 h, que havia quedat suspès a causa de l'emergència per la Covid-19.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera