Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/06/2020 09:10:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Reobertura parcial del Centre Can Maginàs

Amb l'entrada de Sant Feliu de Llobregat en la fase 1 de la desescalada, el centre de Promoció Econòmica Can Maginàs reprèn part de la seva activitat presencial, amb l'horari d'atenció al públic de 9 a 13.30 h.
 

Seminari en línia "Crea imatges impactants per a les xarxes socials, amb eines gratuïtes"

Voleu conèixer quines eines gratuïtes ens permeten obtenir o editar material gràfic per publicar a les nostres xarxes socials, blog o web? El proper 22 de juny es realitzarà un seminari sobre "Crear imatges impactants per a les xarxes socials, amb eines gratuïtes" adreçat a persones emprenedores, empreses i comerços.

Seminari en línia "Crea les teves campanyes d'email màrqueting: newsletter"

Vols aprendre a informar a la teva clientela dels productes i serveis que ofereixes a través d'una newsletter? Els propers dies 8 i 15 de juny es realitzarà el seminari "Crea les teves campanyes d'email màrqueting: newsletter" adreçat a persones emprenedores, empreses i comerços.

 

Ajuts a microempreses i autònoms per al manteniment dels llocs de treball

La Generalitat ofereix ajuts adreçats a microempreses o persones treballadores autònomes que tinguin contractades fins a 10 persones treballadores per al manteniment de l'ocupació.

Biciempresa: L'AMB, un any més, cedirà bicicletes elèctriques a les empreses

L'AMB ha aprovat les bases de concurrència competitiva, per les quals ofereix la cessió de bicicletes elèctriques de manera gratuïta a les empreses que ho sol·licitin. Pròximament s'obrirà el termini de sol·licitud. 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera