Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/06/2024 00:15:26

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
De l'A a la Z

Directori de Serveis - De l'A a la Z

Dades informatives

Activitats de coneixement de l'entorn per a centres educatius

L'Ajuntament ofereix als centres educatius de la ciutat una àmplia i variada relació d'activitats educatives amb l'objectiu de facilitar als alumnes el coneixement del municipi i l'entorn des de diferents àmbits.

Els alumnes adquireixen a través de l'experimentació coneixements vinculats a la història o el patrimoni local, el medi ambient, la convivència, l'esport o les noves tecnologies, entre altres. Algunes de les activitats també formen part del Pla Educatiu d'Entorn.

Entre les activitats que es fan destaquen les visites de les escoles a l'Ajuntament, al Mercat Municipal o a les indústries del municipi. Entre les propostes de caire cultural, l'Ajuntament organitza la Campanya d'arts escèniques que permet a infants i joves veure espectacles teatrals, de música o altres disciplines artístiques. Els centres educatius també poden fer sortides al CineBaix en el marc del Cicle de cinema i drets humans.

Horari

S'estableixen per a cadascuna de les activitats i es coordinen directament amb els centres.

Telèfon
936858002
Inscripcions / Sol·licitud del servei:

La sol·licitud de participació en les activitats es realitza directament des dels centres educatius durant la segona quinzena de juliol i/o la primera quinzena de setembre.

Salta a la part superior