Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/04/2024 20:45:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Equipaments
De l'A a la Z

Equipaments - De l'A a la Z

Identificació

Biblioteca Montserrat Roig

La Biblioteca Montserrat Roig esdevé un centre de difusió i d'activitats culturals, i també de formació en noves tecnologies. Esdevé un aparador cultural, fomenta el gust per la lectura i facilita l'accés lliure i gratuït a la informació i al coneixement. La remodelació i ampliació de l'edifici de 2017 la converteix en un espai per desenvolupar-hi tot tipus d'inquietuds culturals.

Consulta els horaris

Planta baixa

 • Àrea infantil i Espai família  - Una zona molt més gran, amb racons per a l'estada dels petits lectors, en funció de l'edat.
 • Sala multimèdia - Amb 15 ordinadors, sistema de projecció i impressora 3D.
 • Sala "El temps de les cireres" - Un espai acollidor per fer tallers de diferents disciplines.

Planta 1

 • Recepció i informació.
 • Autonomia en el préstec - Les persones usuàries gestionaran elles mateixes el préstec. Es podrà fer el retorn de documents les 24 h des del caixer exterior de l'edifici.
 • Aquí ve de gust llegir! - Espais més confortables dedicats a la lectura de diaris i revistes, guies i literatura de viatges, així com a imatge i so.

Planta 2

 • Servei Internet i+ - Les persones usuàries disposen d'ordinadors amb connexió a Internet gratuïta durant 20 hores al mes.
 • Nous centres d'interès - S'han habilitat espais temàtics dedicats a la cuina i a l'hort i als productes del Parc Agrari.
 • Sala "L'agulla daurada" - Aquí es faran activitats adreçades als joves. També s'ha habilitat una zona amb publicacions d'interès per a aquest col·lectiu.

Planta 3

 • Llibres a la mida de cadascú - A les plantes 2 i 3 es troba el gruix del fons de la biblioteca, amb obres per satisfer els insteressos i gustos de tothom.

Xarxes socials

Icona per accedir al facebook de la biblioteca en una nova finestra del navegador      Icona per accedir al compte d'Instagram de la biblioteca en una nova finestra del navegador     Icona per accedir al bloc de la Biblioteca en una nova finestra del navegador  

Situació

C. Verge de Montserrat 0003 BX 02 (SANT FELIU DE LLOBREGAT)

Agenda

 • 15/04/2024 18:00
  El taller consisteix en aprendre a fer un titella de guà, treballarem amb feltre de colors i ens inventarem la cara del Drac!!!

  A càrrec de: Anna Nieto
  Inscripció: Inscripció prèvia per telèfon o presencialment a partir del 2 d'abril
  Nombre màxim de participants: 15 infants a partir de 6 anys + 1 adult per infant
 • 16/04/2024 18:45
  El projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans, convida a Catalunya a activistes i persones defensores de la millora social perquè participin en activitats de sensibilització, incidència política i comunicació per recolzar les seves lluites.

  En aquesta conferència coneixerem de primera mà l'experiència de la Karima Shujazada (Bamiyan, 1994). Aquesta periodista afganesa, actualment refugiada a Barcelona, dedica la seva vida i carrera d'activista en favor dels drets de les nenes i les dones afganeses.

  A càrrec de: Karima Shujazada (activista i refugiada afgana)
  Inscripció: Lliure accés
 • 18/04/2024 18:00
  Des que sent uns miols misteriosos, en Charlie Parker no aconsegueix aclucar l'ull ni es concentra a l'escola. Fins que una nit, la llum violàcia d'uns ulls felins li arriba des d'una de les finestres del luxós pis de la seva veïna, la respectable senyora Margaret. Pot ser que aquesta dona hagi segrestat un gat?
  Una nova aventura visita a les nostres estimades participants del club de lectura.

  A càrrec de: Ruth Tormo
  Inscripció: Places limitades amb inscripció prèvia al club
  Nombre màxim de participants: 12
 • 20/04/2024 12:00
  El poble drac n'està fart de princeses trapelles, aprenents de guerrers i altres criatures desagradables, així que ha decidit mudar-se! Anar-se'n ben lluny de tots plegats, allà on ningú no el pugui trobar... Mentre fa capses i més capses, va recordant la seva vida prop de palau, les anècdotes més esbojarrades i les bromes més pesades... Ara bé, qui sap si al final s'ho repensarà, això de marxar...
  Amb una escenografia ben lluïda, amb capses diverses d'on surten elements per explicar les diferents històries, el balancí i la trassera amb l'arbre que tot ho miro i on podrem posar tots els personatges que surten a les seves històries.

  A càrrec de: La Berta Del Poblet
  Inscripció: Lliure accés
 • 22/04/2024 19:00
  L'autora argentina Mariana Enríquez és la protagonista d'aquesta sessió del club de lectura on comentaran el llibre Las cosas que perdimos en el fuego. En aquest llibre l'escriptora construeix una realitat increïble i irreal, inquietant i pertorbadora. Un llibre que donarà per parlar perquè no deixarà a ningú indiferent.

  A càrrec de: Salvador Grifell
  Inscripció: Places limitades amb inscripció prèvia al club
  Nombre màxim de participants: 20
Veure tots els esdeveniments
Salta a la part superior