Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/06/2024 00:45:03

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Caganer experience! Descobreix la tradició

16/11/2023
Lectures: 362
Caganer experience! Descobreix la tradició

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat porta el Nadal a tots els barris de la ciutat i, en aquesta ocasió, desplaça fins als barris de La Salut i Can Calders un taller per fer caliu, endinsar-se en els costums locals i també, sempre, engrescar als més petits.

Es tracta de "Caganer Experience", una activitat que s'instal·larà al cor d'aquestes dos barris durant dos dies perquè qui vulgui pugui apropar-se i, a més de conèixer la història teatralitzada d'aquesta figura internacional, seguir directrius d'artistes per pintar i acabar de donar un toc personalitzat al teu propi caganer.

L'activitat estarà ubicada a la plaça de La Salut, dissabte 23 de desembre, i a la plaça de les Roses de Can Calders, divendres 29 de desembre. En ambdós emplaçaments se celebraran dos sessions, a les 11 i a les 17h. Amb un cost real de 15?, s'ofereix subvencionada a un preu de 3?. Obligatòria la compra anticipada de les entrades per aforament limitat.

Reserva d'entrades

"Caganer Experience"

La sessió de "Caganer Experience" està guiada per Salvador Galí, un artista-actor amb aires de semblança al geni empordanès. Després de conèixer la història del caganer a través de Joan Amades, de saber quin és el procés de creació de les nostres figures a través del nostre escultor, Marc Alós, i de saber quines són els caganers que tenen més èxit de la mà de Sergi Alós, podràs pintar la figura i emportar-te-la a casa. Al "Caganer Experience" hi poden participar tan grans com petits, amb i sense experiència en el món de la pintura.

Amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior