Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/02/2024 09:11:30

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cursos de Magatzem i d'Auxiliar de Cuina de Treball als Barris

05/12/2023
Lectures: 677
Cursos de Magatzem i d'Auxiliar de Cuina de Treball als Barris

Per setzè any consecutiu, l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, a través del seu departament de Promoció Econòmica, engega el programa Treball als Barris, enfocat a millorar la integració laboral dels veïns i veïnes dels barris de Can Calders i La Salut a través de formacions de caràcter gratuït. En aquesta ocasió, Treball als Barris 2023 compta amb dos cursos: Magatzem i Auxiliar de Cuina.

El Curs de Magatzem, de 78h, tindrà lloc del 5 al 29 de febrer i capacita per a treballar a un magatzem obtenint les corresponents certificacions: carnet de carretons, plataformes elevadores, PRL per espais confinats i treballs en alçada, entre d'altres.

El d'Auxiliar de Cuina, de 130h, forma en l'ofici de la cuina aportant coneixements de manipulació d'aliments i d'higiene alimentària. L'objectiu, treballar en menjadors escolars, cuines i col·lectivitats. Aquest es celebrarà de l'11 de març al 26 d'abril de 2024 en horari de matí i compta amb l'opció de realitzar pràctiques a empreses.

Les dues formacions gaudeixen d'una notable ràtio d'inserció laboral, superior al 50%.

Per prendre part a qualsevol formació de Treball als Barris és requisit estar empadronat o empadronada als barris de Can Calders i La Salut, així com estar inscrit o inscrita com a demandant d'ocupació al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. Si és el cas, no ho dubtis. Apunta't i no et perdis l'oportunitat de formar-te gratuïtament i obrir-te les portes a un millor demà.

Per participar-hi s'haurà d'assistir a la sessió informativa que les tècniques guiaran el proper dimecres, 17 de gener de 2024, a les 9.30h al Centre Can Maginàs. Truca al 93 685 07 83 per assegurar la teva plaça.

Sessió informativa

  • Dimecres, 17 de gener de 2024, a les 9.30h.
  • Centre Can Maginàs (c/Hospitalet, 25, Sant Feliu)
  • Reserva plaça al 93 685 07 83

Treball als Barris

El projecte Treball als Barris, subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya - SOC, la Generalitat de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal - SEPE, dona suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social en el disseny de projectes integrats que responguin a l'objectiu d'intervenir sobre persones en situacions d'atur, especialment aquelles que conformen els col·lectius prioritaris d'actuació d'acord amb les especificitats de cada territori objecte d'actuació.

La finalitat, empoderar-les perquè puguin adquirir experiència professional i millorar la seva ocupabilitat futura, realitzant amb aquest programa obres i serveis de caràcter general i temporal.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior