Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/04/2024 20:53:09

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Afectacions en la mobilitat amb motiu de la rua de Carnaval 2024

07/02/2024
Lectures: 1530
Afectacions en la mobilitat amb motiu de la rua de Carnaval 2024

La rua de Carnaval, que tindrà lloc el dissabte 10 de febrer i que recorrerà diferents carrers de la ciutat, provocarà algunes afectacions en la mobilitat de vehicles i en els transports públics.

La rua de comparses sortirà del Palau Falguera a les 18 h i passarà pels carrers Sant Josep, Prolongació Falguera, Laureà Miró, Hospitalet, Miquel Coll i Alentorn, Passeig dels Pins, Laureà Miró, Joan Batllori, Passeig Nadal, Passeig Bertrand i Pi i Margall fins arribar a la Plaça de la Vila. El pas de la rua suposarà el tall total del trànsit per les vies afectades, començant als carrers Josep Maria de Molina, Armenteres i Ramon i Cajal, que quedaran tallats a partir de les 16.30 h.

Modificacions en el recorregut del servei de bus

Les línies d'autobusos interurbans que circulen per l'eix de Laureà Miró es desviaran a partir de les 16 h i fins a la finalització dels serveis, amb les següents variacions en els seus itineraris:

  • Línies interurbanes sentit Barcelona: desviament pels carrers Indústria, El Pla i Anselm Clavé. S'habilitaran noves parades.  
  • Línies interurbanes sentit Molins: desviament pels carrers Indústria, El Pla i Anselm Clavé. S'habilitaran noves parades.  
  • Pel que fa a la línia L52, desviarà el seu recorregut a partir de les 16 h. S'anul·la el recorregut pels carrers Josep M. de Molina i Armenteres.

A nivell d'autobusos urbans, l'itinerari de la línia urbana SF3 també tindrà desviaments, des de les 16 h fins a la finalització del servei:

  • S'anul·la el recorregut  de la plaça de l'Estació, Laureà Miró, Sant Josep, Ramon i Cajal i Armenteres.
  • Al polígon la línia es desvia cap als carrers Indústria, El Pla i Anselm Clavé, on recuperarà l'itinerari habitual cap a Mas Lluí.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior