Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/04/2024 02:21:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Inici de la campanya de regularització de guals per a una millor gestió urbana, responsable, cívica i afavoridora del bé comú

09/02/2024
Lectures: 1200
Inici de la campanya de regularització de guals per a una millor gestió urbana, responsable, cívica i afavoridora del bé comú

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha iniciat una campanya per a la regularització de guals de vehicles. Aquesta iniciativa forma part d'un esforç més ampli per millorar la gestió de l'espai urbà, assegurant un entorn més segur i accessible per a tota la ciutadania.

La regularització dels guals s'orienta a contribuir a la millora de l'ordenament dels espais públics, així com a la seguretat i l'accessibilitat en zones residencials i comercials. Amb aquesta campanya l'Ajuntament pretén fer complir la normativa vigent, per tal d'evitar l'ús il·legal d'aquests espais de gual. També pretén garantir una distribució més justa i equitativa de l'aparcament urbà.

Durant la fase inicial de la campanya s'ha dut a terme un treball de camp exhaustiu per identificar els principals punts d'incompliment, com guals no tramitats adequadament, guals amb placa identificativa inadequada o absent, o aquells casos en que s'ha fet un ús de gual sense haver tramitat el permís i haver abonat la taxa corresponent.

Des de l'Ajuntament es fa una crida a totes les persones que facin ús d'un gual, i si encara no ho han fet, a regularitzar la seva situació tramitant les llicències corresponents i assegurant-se que compleixen amb tots els requisits establerts.

L'Ajuntament posarà especial atenció i vigilància en aquells guals que no han estat donats d'alta o que s'estan utilitzant de manera inadequada, amb la possibilitat d'obrir expedients sancionadors si s'escau.

Cal destacar que la regularització de guals no només és una qüestió de millorar l'ordenament urbà, sinó també de contribució ciutadana i, per tant, una qüestió de responsabilitat cívica i reforç del  benestar comú. Un ús adequat i legal dels guals ajuda a mantenir l'ordre i la seguretat als nostres carrers, facilitant l'accés als serveis d'emergència, la mobilitat dels vianants i la qualitat de vida urbana.

Per aquest motiu, l'Ajuntament encoratja tota la ciutadania a col·laborar en aquesta campanya, regularitzant els seus guals i contribuint així a la creació d'una ciutat més organitzada, justa, segura i agradable per a tots. Recordem que el compromís de cadascú amb el compliment de les normatives urbanes és fonamental per al desenvolupament i millora contínua de la ciutat.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior