Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/07/2024 11:29:38

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El 'Bagul del Drac', nous materials didàctics per les escoles de Sant Feliu

16/09/2010
Lectures: 2363
El 'Bagul del Drac', nous materials didàctics per les escoles de Sant Feliu

Els alumnes d'educació infantil i primària de totes les escoles públiques, concertades i privades de Sant Feliu disposaran aquest curs de nous materials didàctics a través dels que descobriran la llegenda del Drac de Sant Feliu. Aquesta nova proposta pedagògica s'ha anomenat el 'Bagul del Drac'i ahir dimecres, 15 de setembre, es va presentar a representants dels equips directius i del professorat de les diferents escoles de la ciutat. L'acte, que va tenir lloc al Palau Falguera, va ser presidit per la regidora d'Educació i Infància, Maria Tobella.

 El 'Bagul del Drac' s'adreça exclusivament als alumnes d'educació infantil i primària i té per objectiu apropar als infants les manifestacions culturals de la ciutat. En concret, tot el contingut del bagul gira al voltant de la llegenda del Drac de Sant Feliu i de les Festes de tardor. A partir de titelles, disfresses, contes, llibres i fins i tot un DVD que inclou música i vídeos, les escoles podran treballar amb els més petits les tradicions locals i la llengua catalana. El material inclou una guia didàctica pels mestres per tal que puguin treure el millor profit dels recursos. 

El 'Bagul del Drac' és fruit del treball de col·laboració entre els departaments de Cultura i Educació de l'Ajuntament, la biblioteca Montserrat Roig, el Centre de Recursos Pedagògics de la Generalitat i les Biblioteques escolars. La iniciativa s'inclou en el marc del Pla Educatiu d'Entorn. El 'Bagul del Drac' s'afegeix al 'Bagul de la Garsa', un altre material didàctic que les escoles de Sant Feliu tenen a la seva disposició i que utilitzen des de fa temps.

Comparteix
Salta a la part superior