Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/05/2024 00:58:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament de Sant Feliu, premiat en el Congrés de Govern Digital

22/01/2015
Lectures: 5204
L'Ajuntament de Sant Feliu, premiat en el Congrés de Govern Digital

L'Ajuntament de Sant Feliu ha estat guardonat en el Congrés de Govern Digital celebrat el 21 i 22 de gener amb el premi Administració oberta als serveis d'administració electrònica implementats en la gestió administrativa per l'Ajuntament. El premi, que va ser recollit pel regidor de Noves Tecnologies, Manel Carrion, pertany a la categoria de municipis de 20.000 a 50.000 habitants.

El Congrés, organitzat per la Generalitat i el Consorci AOC, té com a objectiu fomentar l'intercanvi de coneixements i experiències per aconseguir una gestió pública i una governança eficient. L'esdeveniment, celebrat a la Fira de Barcelona, ha aplegat més de 1.000 participants provinents de més de 300 institucions entre ajuntaments, consells comarcals, universitats i empreses. Així, ha estat una trobada entre els màxims responsables de les diferents administracions públiques de Catalunya, les principals empreses del sector de gestió i de l'àmbit digital i diversos experts en la matèria. 

Sant Feliu, present en quatre ponències 

El programa del Congrés ha inclòs ponències sobre innovació pública, governança i gestió del canvi, normativa, transparència, identitat digital, serveis a empreses i mobilitat i seguretat. Tècnics municipals de l'Ajuntament de Sant Feliu han participat en quatre ponències del Congrés on han analitzat la importància de la transparència de dades, de la innovació i de la gestió intel·ligent dels organismes públics. També s'han presentat algunes de les solucions tecnològiques en l'àmbit de les ciutats intel·ligents en marxa a Sant Feliu com ara la millora de l'eficiència energètica en el parc Nadal, on s'ha instal·lat un sistema de llums de tecnologia led que estalvia més del 35% de consum elèctric i més del 50% dels costos de manteniment. 

Fotografies: Jorge Botella Molina

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior