Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/02/2024 01:32:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sant Feliu celebra el Dia Mundial de l'activitat física amb diferents activitats a la plaça de la Vila

03/04/2017
Lectures: 1759
Sant Feliu celebra el Dia Mundial de l'activitat física amb diferents activitats a la plaça de la Vila

El dimecres 5 i el dijous 6 d'abril Sant Feliu commemora el Dia Mundial de l'Activitat Física amb diferents activitats destinades a conscienciar la ciutadania sobre la importància de dur una vida físicament activa a qualsevol edat com a element fonamental de salut i benestar. Sota el lema "Gent activa, gent feliç', l'Ajuntament, juntament amb els equips d'atenció primària dels ambulatoris de la Rambla i El Pla, la col·laboració del Complex Municipal de Piscines, el Programa Municipal de Gent Gran i el Voluntariat de Sant Feliu han organitzat diferents activitats gratuïtes i obertes a tothom. 

El dimecres 5 d'abril, d'11 a 13 h, la plaça de la Vila serà l'escenari d'una sessió oberta a tothom de ioga, que es clourà amb el tast de broquetes de fruita. A la tarda, a partir de les 18 h, petits i grans podran moure's a ritme de la música en una classe de zumba també a la plaça de la Vila. 

El dijous 6 d'abril, a les 10 h, es farà una sessió d'activitat física adreçada especialment a la gent gran a la plaça de la Vila. I un cop acabi, cap a les 11 h s'iniciarà una caminada popular per un tram de la primera ruta saludable a peu de la ciutat. La jornada acabarà amb una altra sessió de zumba oberta a tothom, que tindrà lloc a la plaça de la Vila de 18 a 19 h.

A banda de les activitats que tindran lloc a la plaça de la Vila, el dimecres dia 6, de 9 a 11 h, el Palau Juan Carlos Navarro acollirà una Màster Class de Zumba-tono organitzada pel Departament d'Esports juntament amb el Consell Esportiu i el Complex Municipal de Piscines. Aquesta activitat anirà adreçada a nois i noies d'ESO i primer de batxillerat.

Durant les activitats es farà difusió del missatge promogut per l'Organització Mundial de la Salut que recomana fer 30 minuts d'activitat física moderada cada dia, en el cas de les persones adultes, i 60 minuts, en el cas dels infants i adolescents, ja que ajuda a sentir-se millor, prevenir i tractar l'excés de pes i, en general, a tenir millor salut i benestar. 

El repte del 2017: superar els més de 200.000 participants de 2016 

En la commemoració d'enguany del Dia Mundial de l'Activitat Física, la Generalitat de Catalunya, en el marc del Pla d'Activitat Física, Esport i Salut sota el paraigües del Pla Nacional de Promoció de l'Activitat Física, ha establert com a objectiu fer una gran borsa de salut amb la suma de tots els minuts d'activitat física que es faci arreu dels municipis catalans. Així, es proposa a tots els participants enregistrar en vídeo les activitats i pujar-lo al compte de Twitter utilitzant l'etiqueta #gentactiva. El repte és superar els més de 200.000 participants de l'any passat, però també ser actius cada dia de l'any per gaudir dels beneficis que té l'activitat física en la millora de la nostra qualitat de vida davant del sedentarisme, un dels grans enemics de les societats avançades.

Més informació aquí.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior