Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/04/2024 21:50:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Publicades les llistes provisionals de persones sol·licitants dels pisos de lloguer amb protecció oficial i serveis per a majors de 65 anys

20/09/2022
Lectures: 3252
Publicades les llistes provisionals de persones sol·licitants dels pisos de lloguer amb protecció oficial i serveis per a majors de 65 anys

Dimarts 20 de setembre l'Ajuntament ha publicat les llistes provisionals de persones que han sol·licitat accedir a un dels 80 habitatges de lloguer amb protecció oficial i serveis per a persones majors de 65 anys, ubicats a la confluència dels carrers de Clementina Arderiu amb Marquès de Monistrol. Les llistes es poden consultar al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, i a través d'aquest enllaç per a la llista A, o d'aquest document per a la llista B. Pel que fa a la llista C, no hi ha cap sol·licitud que reuneixi els requisits que aquest llistat contempla.

La ciutadania disposa de 10 dies hàbils, a partir de dimecres 21 de setembre i fins al 4 d'octubre de 2022, per presentar-hi al·legacions a través d'una instància genèrica al web municipal. La promoció, construïda i gestionada per la Fundació Família i Benestar, avança a bon ritme i la previsió és que a finals d'any es porti a terme el sorteig dels habitatges. Les bases de la promoció es poden consultar en el document adjunt a la notícia.

Viure amb tranquil·litat, comoditat i seguretat 

La promoció contempla la creació de pisos de lloguer, d'entre 40 i 50 m2, adreçats a persones majors de 65 anys autònomes, que pel fet de viure-hi i pagant un lloguer que pot oscil·lar entre els entre 314 i 354 euros de preu de lloguer (més entre 148,5 i 165 euros de despeses comunitàries), tindran inclosos serveis com consergeria, neteja d'espais comuns, manteniment de les instal·lacions o serveis d'acompanyament i suport social i personal. També hi haurà serveis complementaris, amb cost addicional, en funció de les necessitats de les persones residents.

El principal objectiu d'aquesta promoció amb protecció oficial és prioritzar l'autonomia i el benestar de les persones, facilitant alhora que els i les usuàries mantinguin les seves relacions i també fomentant-ne de noves, i posant al seu abast tot el que puguin necessitar per fer el seu dia a dia més fàcil i agradable.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior