Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/06/2024 16:30:35

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El sorteig dels pisos de lloguer amb protecció oficial per a majors de 65 anys serà dimarts 29 de novembre

17/11/2022
Lectures: 2654
El sorteig dels pisos de lloguer amb protecció oficial per a majors de 65 anys serà dimarts 29 de novembre

Dimarts 29 de novembre a les 18 h tindrà lloc al Casal de la Gent Gran el sorteig dels pisos de lloguer amb protecció oficial i serveis per a majors de 65 anys, després de publicar-se les llistes definitives de les persones sol·licitants. La promoció, construïda i gestionada per la Fundació Família i Benestar, consta de 80 habitatges ubicats a la confluència dels carrers de Clementina Arderiu amb Marquès de Monistrol.

Viure amb tranquil·litat, comoditat i seguretat 

Els pisos de lloguer tenen entre 40 i 50 m2, i estan adreçats a persones majors de 65 anys autònomes, que pel fet de viure-hi i pagant un import que pot oscil·lar entre els entre 314 i 354 euros de preu de lloguer (més entre 148,5 i 165 euros de despeses comunitàries), tindran inclosos serveis com consergeria, neteja d'espais comuns, manteniment de les instal·lacions o serveis d'acompanyament i suport social i personal. També hi haurà serveis complementaris, amb cost addicional, en funció de les necessitats de les persones residents.

El principal objectiu d'aquesta promoció amb protecció oficial és prioritzar l'autonomia i el benestar de les persones, facilitant alhora que els i les usuàries mantinguin les seves relacions i també fomentant-ne de noves, i posant al seu abast tot el que puguin necessitar per fer el seu dia a dia més fàcil i agradable.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior