Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/05/2024 22:24:02

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament participa en diferents esdeveniments i actes per compartir experiències i transferir coneixement

23/11/2022
Lectures: 1222
L'Ajuntament participa en diferents esdeveniments i actes per compartir experiències i transferir coneixement

Del 14 al 18 de novembre l'Ajuntament ha participat en diferents esdeveniments amb presència d'altres administracions públiques, empreses i organitzacions del tercer sector. Entre aquestes destaca la participació en l'Assemblea del Consorci de Localret, en un acte sobre smartcities de BABLE Smart Cities, on va intervenir l'alcalde, Oriol Bossa, per exposar l'experiència de la consulta ciutadana per transformar l'espai alliberat pel soterrament. D'altra banda, en les jornades 'Lideratge municipal amb l'Agenda 2030', celebrades en el marc de la III Assemblea de la Red de Entidades para la Agenda 2030, la primera tinenta d'alcaldia, Lidia Muñoz, va explicar l'experiència de Sant Feliu en la implementació de l'Agenda 2030 i l'Agenda Urbana, destacant el paper central que aquestes tenen en l'estratègia de ciutat.  

L'Ajuntament també va tenir presència en diversos estands de l'Smart City Expo World Congress. D'una banda el director de l'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals, Mario Alguacil, va presentar l'Agenda Digital de Sant Feliu. Va acompanyar-lo l'alcalde, qui va explicar el projecte de l'eina predictiva per identificar situacions de vulnerabilitat, emfatitzant com la tecnologia es posa al servei de les persones.

A l'estand de la Diputació de Barcelona també es van presentar les experiències vinculades al laboratori urbà d'innovació de Sant Feliu. Primer va ser el torn de Watteco, parlant sobre energies renovables, experiències de crowfunding i blockchain. A continuació Bleta va explicar el projecte  de la tablet per gent gran que lluita contra la fractura digital. En tercer lloc NearbySensor va parlar sobre la incorporació de l'IOT a productes i serveis per transformar dades en productivitat.

En paral·lel, a l'stand de l'AMB es va presentar el projecte d'Agenda Urbana i els seus principals projectes en matèria de tecnologia i innovació social i digital. La ponència es va dividir en diversos fòrums. L'explicació del marc estratègic que articula el Pla d'Acció de l'Agenda Urbana va anar a càrrec del tècnic de planificació estratègica municipal, Ricard Valls. La presentació del projecte d'infraestructures tecnològiques i serveis digitals de qualitat la va portar a terme el responsable, entre d'altres, del departament d'Informàtica municipal, Manuel González. La CEO de CoInnova Talent i col·laboradora del Sant Feliu Innova, Marta Ollé, va desenvolupar el que s'està fent al Laboratori d'Innovació Educativa que s'està impulsant a la ciutat. Per últim la membre d'INNòmades Ester Francisco va exposar els projectes d'acceleració i incubació de videojocs en el marc del 'Social Urban Lab' (Power Up i FEM Power Up).

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior