Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/06/2024 02:15:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Seguiment informatiu de la jornada electoral i dels resultats en temps real

26/05/2023
Lectures: 3011
Seguiment informatiu de la jornada electoral i dels resultats en temps real

El diumenge 28 de maig es podrà fer el seguiment informatiu de les dades participació (a les 14 h, a les 18 h i a les 20 h) i l'escrutini de vots a mida que es vagin produint, a través del web municipal, a www.santfeliu.cat/eleccions, en versió d'ordinador o mòbil, i a través de les xarxes socials municipals. 

S'ofereixen els següents mètodes de consulta:

  1. Consulta de dades de forma accessible des de qualsevol navegador o dispositiu. Es poden consultar també els resultats històrics de totes les eleccions anteriors.
  2. Llistats de dades amb tota la informació disponible també accessible i en versió imprimible. També disponibles els resultats històrics.
  3. Una aplicació web que ofereix una visualització, a través del navegador d'internet, de les dades sobre el mapa del municipi i es podrà fer consultes avançades per districtes, seccions i meses, a més de la llista de regidors i regidores que entraran a formar part del consistori. Cal una connexió ràpida a internet perquè l'aplicació baixa un fitxer de 80 Mb.
  4. Mapa temàtic on es presenten els resultats dels vots emesos per districte i secció en forma de gràfica circular, on s'identifiquen les candidatures per colors i les sigles i els seus vots.
  5. El Ministeri de l'Interior oferirà un seguiment en temps real de les dades a través d'un web especial i d'una aplicació mòbil per a dispositius Android i Apple que permetrà consultar els resultats de tots els municipis de l'estat espanyol.

De forma gràfica també es poden fer consultes avançades per districtes, seccions i meses de totes les eleccions històriques a través d'un altre programa per a ordinadors d'escriptori. Cal tenir instal·lada una versió recent de Java 8, 11 o 17.

Programa especial de Ràdio Sant Feliu durant la jornada electoral 

Ràdio Sant Feliu emetrà en directe a partir de les 20 h el programa Especial Eleccions, presentat per Sílvia Guillén i Conchi Estévez. L'espai inclourà l'anàlisi dels resultats electorals a mesura que es vagin coneixent, reportatges i connexions en directe amb les diferents seus dels partits polítics locals, així com una tertúlia d'anàlisi amb les primeres dades de l'escrutini.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior