Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/06/2024 00:00:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

'Per un #SantFeliuNet i ordenat', la nova campanya de recollida d'objectes grans al carrer

05/07/2023
Lectures: 1398
'Per un #SantFeliuNet i ordenat', la nova campanya de recollida d'objectes grans al carrer

A partir del dimecres 5 de juliol s'activen a la ciutat un conjunt de millores en el servei de recollida de mobles i trastos vells. Ara, la ciutadania haurà d'avisar prèviament als serveis tècnics municipals abans de baixar els voluminosos al carrer per a la seva recollida. Així ho estableix la nova campanya 'Per un #SantFeliuNet i ordenat', una iniciativa impulsada per l'Ajuntament per millorar l'eficiència i promoure un ús responsable de l'espai públic.

En aquesta primera fase de la campanya, s'han habilitat dues vies de contacte: trucar al número 93 685 80 01, o omplir el formulari web que es pot consultar a través d'aquest enllaç. Una vegada s'hagi avisat a l'Ajuntament, la ciutadania podrà dipositar els mobles al carrer per tal que l'Ajuntament els vingui a recollir.

A diferència dels mesos anteriors, a partir d'ara no hi haurà divisió per barris, i qualsevol veí o veïna, sense tenir en compte la seva zona de residència, podrà adreçar-se a l'Ajuntament per procedir a la recollida en els dies esmentats.

Per garantir un servei eficient, es recorda a la ciutadania que ha de seguir les indicacions de l'Ajuntament i dipositar els objectes a la via pública, en l'horari i dies indicats pel consistori i sense afectar l'accessibilitat. En cas de voluminosos perillosos, com miralls, vidres o elements punxants, es demana que les persones interessades ho especifiquin durant la trucada o en el formulari de contacte, per prioritzar-ne la recollida. Incomplir aquestes normes pot comportar sancions des de 150 fins a 750 euros, tal com s'estableix a  l'ordenança municipal de civisme i de l'ús de l'espai públic.

La campanya "Per un Sant Feliu net i ordenat" tindrà una presència rellevant a les xarxes socials amb l'etiqueta #SantFeliuNet. A més, es reforçarà la informació sobre els elements que inclou el servei de recollida de mobles i trastos vells. Pel que fa als elements acceptats, hi ha fustes, armaris, taules, cadires, llits, portes, mobles de cuina, sofàs, mòduls, mobles de dormitori i menjador, matalassos i vidres si es dipositen protegits o embalats. D'altra banda, els voluminosos no acceptats inclouen sanitaris, televisors, jardineres, pintures, olis, runa, materials de construcció, buidatge de pisos, parquets. 

Des de l'Ajuntament es vol millorar la gestió dels voluminosos, fomentar la consciència ciutadana sobre la correcta disposició dels residus i contribuir a mantenir un entorn net i ordenat per a tothom.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior