Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/05/2024 08:09:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Es posa en marxa un pla de neteja en el marc de la campanya ''Per un #SantFeliuNet i sostenible'

28/07/2023
Lectures: 3161
Es posa en marxa un pla de neteja en el marc de la campanya ''Per un #SantFeliuNet i sostenible'

En el marc de la campanya "Per un #SantFeliuNet i sostenible" aquest dilluns 31 de juliol s'inicia un pla de neteja que començarà al barri de Can Calders i tindrà continuïtat a la resta de barris de la ciutat. Durant dos o tres dies els serveis de neteja municipals utilitzaran diverses dotacions per a la millora de l'estat de l'espai públic a Can Calders.

A partir de les 06.30 h es farà un repàs de voluminosos per detectar conductes incíviques ja que si hi ha mobles i trastos vells a la via pública es trobaran fora d'hora i dia. També es retiraran possibles desbordaments a peu de contenidor amb l'objectiu de deixar lliure la via pública per garantir-ne la neteja.

A les 6.30 h es procedirà a fer la neteja manual habitual de la zona i a partir de les 8 h es farà la neteja mixta amb escombradora i bufadors per eliminar residus que no es poden retirar manualment i també per eliminar els residus entre cotxes. Posteriorment es procedirà a fer una neteja amb mànega a pressió i baldejadora per voreres per reduir les taques i males olors. Finalment es farà una neteja exterior de contenidors amb furgó d'hidropressió.

Els serveis d'aigua es faran en dies no festius en gran part amb aigua regenerada de l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals (EDAR) del Prat degut a l'estat de sequera actual.

Nou servei de recollida de voluminosos amb sol·licitud prèvia

El 10 de juliol es va presentar la nova campanya de recollida d'objectes grans al carrer, 'Per un #SantFeliuNet i ordenat'. Entre el conjunt de millores en el servei de recollida de mobles i trastos vells, ara la ciutadania ha d'avisar prèviament als serveis tècnics municipals abans de baixar els voluminosos al carrer per a la seva recollida. En aquest sentit, s'han habilitat dues vies de contacte: trucar al número 93 685 80 01, o omplir el formulari web que es pot consultar a través d'aquest enllaç.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior