Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/04/2024 19:58:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El Consell d'Infants tanca l'encàrrec del curs 2022-2023 sobre el desenvolupament sostenible a través del rap

13/11/2023
Lectures: 1704
El Consell d'Infants tanca l'encàrrec del curs 2022-2023 sobre el desenvolupament sostenible a través del rap

L'Ajuntament de Sant Feliu continua mostrant el seu compromís amb els principis, valors i objectius que promou l'Agenda 2030 de desenvolupament sostenible. En el marc de les accions per fer difusió i generar consciència sobre  l'Agenda i els ODS, anualment es duen a terme sessions i tallers de sensibilització adreçades a diferents col·lectius del municipi.  

Enguany, el Consell d'Infants ha pogut reflexionar sobre la seva contribució al desenvolupament sostenible a través de l'expressió artística urbana. Concretament, els i les seves integrants han participat en els 'Tallers de rap 2030', que pretenen posar l'estètica i l'art urbà al servei de la transformació social i el pensament crític, tot treballant en el marc dels valors i principis que inspiren L'Agenda 2030.

Els tallers s'estructuren en  una primera part pedagògica, on se situen els conceptes a escala teòrica i es familiaritza als participants amb les problemàtiques sobre les que reflexionar i una segona part on, a través d'una dinàmica participativa i de manera cooperativa, es crea, s'enregistra i es produeix una cançó de rap amb videoclip inclòs. Els videoclips de rap 2030 es van presentar al Casal de Joves en el marc de la Fira de la Solidaritat i Interculturalitat celebrada durant la Festa de Tardor 2023 i dilluns dia 20 de novembre es presentarà a la Sala Ibèria dins dels actes de Constitució del nou Consell d'Infants.

A més de la iniciativa impulsada amb el Consell d'Infants, en el marc del "Projecte de sensibilització en matèria d'Agenda 2030 i ODS a través de l'expressió artística urbana" també s'han portat a terme "Tallers de Rap 2030" amb el col·lectiu jove i estudiants del Programa de Formació i Inserció (PFI), tallers de grafitti amb vocació pedagògica durant el juliol jove i dinàmiques de conscienciació com la Rosa Digital dels ODS en el marc de la Fira de la solidaritat i la interculturalitat,

En el projecte han participat més d'una setantena de joves i infants, i ha comptat amb la col·laboració del Departament de Govern Obert, el Departament d'Educació, el Programa de Ciutadania de Procedències Diverses i Cooperació, el Programa de Formació i Ocupació  i el Programa de Joventut de l'Ajuntament de Sant Feliu.

Aquest projecte ha estat finançat per la Diputació de Barcelona.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior