Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/02/2024 09:34:18

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

La ciutadania de Sant Feliu ja pot consultar la proposta de pressupost municipal al portal de transparència

05/12/2023
Lectures: 833
La ciutadania de Sant Feliu ja pot consultar la proposta de pressupost municipal al portal de transparència

L'Ajuntament referma la seva aposta per la transparència en la gestió municipal amb la publicació, un any més, del seu projecte de pressupostos a través del visor integrat en la plataforma Gobierto. Aquesta iniciativa brinda a la ciutadania l'oportunitat de conèixer amb precisió la proposta econòmica del Govern municipal,a l'obrirt les portes a la participació i pressupostari comprensió detallada dels plans econòmics municipals.

Les dades del pressupost per al 2024, que es portarà a aprovació en el pròxim Ple municipal previst per al 21 de desembre, es troben ara disponibles per a l'exploració pública a través del lloc web pressupost.santfeliu.cat. Utilitzant la plataforma Gobierto, ciutadans i ciutadanes poden analitzar tant la previsió com l'execució del pressupost municipal, i tenir una visió completa de les despeses i ingressos previstos. La publicació d'aquest esborrany abans de la seva aprovació facilita poder conèixer amb detall la proposta del Govern municipal, així com mantenir un estàndard d'obertura i participació per reforçar la confiança en les institucions públiques.

L'eina permet una exploració progressiva del pressupost, des d'indicadors principals fins al detall de cada partida. També proporciona informació detallada sobre l'execució del pressupost, amb una visió transparent i comprensible de la gestió financera municipal, i ofereix la possibilitat de comparar l'impacte de cada partida en relació amb l'exercici anterior del 2023.

A banda de la publicació del projecte de pressupost, l'Ajuntament de Sant Feliu ofereix informació econòmica addicional a la ciutadania en el seu Portal de transparència econòmic financera. Tal com s'informava en la darrera edició d'El Butlletí que va arribar a finals de novembre a les llars de Sant Feliu, aquest web proporciona des d'accés a la gestió del pressupost fins a l'administració de béns i drets, passant per la gestió tributària, la fiscalització econòmica-financera, o la possibilitat de descarregar l'informe econòmic semestral de 2023.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior