Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/02/2024 09:35:35

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El nou número del Butlletí municipal inclou informació sobre el lliurament de la medalla de la ciutat i les activitats de Nadal

07/12/2023
Lectures: 628
El nou número del Butlletí municipal inclou informació sobre el lliurament de la medalla de la ciutat i les activitats de Nadal

La nova edició del Butletí municipal, que incorpora en la seva capçalera la causa de la lluita vers la violència masclista, ofereix informació sobre la campanya de Nadal al municipi, l'informe econòmic presentat per l'equip de Govern, o l'atorgament de la medalla de la Ciutat a Àngels Prats, entre d'altres temes destacats.

Pel que fa a la informació de les festes nadalenques, el número 487 de la publicació ofereix una àmplia cobertura sobre activitats com la 'Caganer experience' o el I Concurs de Balcons i Finestres il·luminades, així com els horaris de la nova pista de gel i clàssics com pessebres, mercat de Nadal, concerts, o tot allò relacionat amb l'arribada dels Reis Mags a Sant Feliu.

La nova edició també posa èmfasi l'atorgament de la Medalla de la Ciutat a Àngels Prats i Lladó, i inclou una entrevista en profunditat a aquesta històrica defensora de l'escola pública i dels drets dels infants com a ciutadans amb plenitud de drets.

Una de les novetats del Butlletí és la incorporació de la secció de foto-notícies 'Flaix News', que ofereix informació en forma de píndoles visuals. Com ja és habitual, la ciutadania també podrà informar-se sobre l'avenç de les obres del soterrament, així com de projectes relacionats amb diferents àmbits ciutadans que van des de la innovació fins a l'àmbit esportiu, amb un enfocament especial en aquelles iniciatives relacionades amb el jovent i la gent gran.

En línia amb la seva aposta per la transparència municipal, El Butlletí continua en aquet número donant compte de l'activitat institucional i de les opinions dels diferents portaveus polítics, proporcionant una visió completa de la diversitat de veus en la comunitat.

La nova edició del Butlletí municipal també es pot consultar en línia a la pàgina de l'Ajuntament, tant en format web com descarregant-lo en PDF.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior