Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/04/2024 21:17:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Últims dies per aprofitar la campanya de bonificació de la moneda local 'La Rosa' a Sant Feliu

20/02/2024
Lectures: 592
Últims dies per aprofitar la campanya de bonificació de la moneda local 'La Rosa' a Sant Feliu

Fins al 29 de febrer ciutadania i persones usuàries del comerç santfeliuenc poden beneficiar-se de la campanya 'Aquest Nadal Tria Moneda Local', engegada el passat mes de desembre per fomentar el consum als comerços locals. Durant aquests darrers dies, les persones que canviïn euros per Roses, la moneda local del municipi, rebran un 30% més en el valor de la moneda. Això significa que per cada 100 euros bescanviats, les persones usuàries rebran 30 Roses addicionals per a les seves compres als establiments participants de la ciutat, que al canvi equivalen a 30 euros efectius.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Sant Feliu busca reforçar l'economia local i incentivar el consum en els negocis de proximitat. A més, la campanya també ofereix la possibilitat de fer pagaments directes amb l'aplicació mòbil de La Rosa, facilitant encara més les transaccions. En declaracions a Ràdio Sant Feliu, el president de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Promoció de Ciutat, Jaume Manyoses, ha qualificat d"èxit" aquesta campanya, posant en valor que "a data 31 de gener hi havia 1.515 usuaris donats d'alta a l'aplicació, tenim un creixement exponencial, i aconseguim que no només s'afegeixin usuaris físics, sinó també comerços que fins ara no ho veien clar i que també són els beneficiaris de que aquests diners digitals i locals acabin recirculant per Sant Feliu".

Els establiments adherits a la campanya es poden consultar al lloc web oficial de l'Ajuntament o a través de l'aplicació de La Rosa, on es troba disponible un mapa interactiu amb tots els punts de venda participants. També es poden consultar les diferents funcionalitats de l'aplicatiu de La Rosa en videotutorials com el següent, que explica com fer pagaments directament amb l'app a través del mapa de comerços.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior