Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/04/2024 09:49:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Arrenca la temporada de primavera de les Jugatecambientals a Sant Feliu

26/02/2024
Lectures: 771
Arrenca la temporada de primavera de les Jugatecambientals a Sant Feliu

Joc, medi ambient i família es tornen a trobar a les Jugatecambientals del Parc del Llobregat i del Parc de Torreblanca. Diumenge 3 de març comença una nova edició amb les activitats de primavera per conèixer el valor natural d'aquests parcs. Fins al 2 de juny, tots els diumenges al matí les famílies poden participar en activitats relacionades amb la natura i el medi ambient per aprendre i gaudir plegades. L'espai de joc s'obre a les 11.30 i dura fins a les 13.30 h, mentre que les diferents activitats es porten a terme de 12 a 13 h.

Les Jugatecambientals són un espai d'aprenentatge impulsat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb el suport dels ajuntaments metropolitans. Ofereixen espais de joc, tallers i itineraris guiats per educadors amb l'objectiu de donar a conèixer els valors socials, patrimonials i ambientals d'aquests espais, així com per promoure una relació de bona convivència entre els ciutadans i els seus parcs aportant recursos i idees per afavorir-ne el coneixement.

Les Jugatecambientals estan adreçades especialment a les famílies amb infants on es fan activitats gratuïtes, amb propostes molt diferents i adreçades a públic de totes les edats, coordinades per dinamitzadors professionals. A més, les famílies hi poden anar sense haver-ho de planificar, ja que no és necessària la inscripció prèvia.

Les activitats previstes durant el mes de març són les següents:

Parc del Llobregat

  • 3 de març: La fauna secreta del parc i taller de petjades, on les persones participants descobriran els animals que viuen al parc a través de les seves petjades.
  • 10 de març: De gota en gota, on aprendre bones pràctiques per evitar el malbaratament de l'aigua. Qui aconseguirà estalviar més aigua?
  • 17 de març: Com gestionar l'hort i les plantes de casa en temps de sequera, explicat de manera amena i divertida.
  • 24 de març: Personalitzem la bici: per una mobilitat sostenible. Taller de creació de reflectors a partir de material reutilitzable (CD).

Parc de Torreblanca

  • 3 de març: Gimcana del canvi climàtic. Juguem per aprendre què és el canvi climàtic, què el causa i com podem mitigar-lo.
  • 10 de març: El conte dels ocells i fem menjadores. Explicació d'un conte i taller de construcció de menjadores per a ocells.
  • 17 de març: De gota en gota, on aprendre bones pràctiques per evitar el malbaratament de l'aigua. Qui aconseguirà estalviar més aigua?
  • 24 de març: El bon consumidor: saludable i sostenible. Fem una recepta de cuina?

La resta d'activitats que es desenvoluparan fins al mes de juny es poden consultar als documents adjunts.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior