Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/04/2024 09:20:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

'Nexes', el programa que ofereix atenció a la soledat no desitjada de persones grans

26/03/2024
Lectures: 605
'Nexes', el programa que ofereix atenció a la soledat no desitjada de persones grans

La regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, impulsa el programa 'Nexes', un projecte innovador que té com a objectiu identificar i acompanyar a les persones grans que experimenten sentiments de solitud o es troben socialment aïllades, amb la finalitat de millorar el seu benestar i qualitat de vida.

'Nexes' està específicament dissenyat per atendre les necessitats de les persones grans que viuen soles i que podrien estar experimentant situacions d'aïllament social. A través d'entrevistes domiciliàries, es detecten aquelles persones que podrien beneficiar-se més del programa. Aquestes trobades inicials no només serveixen per identificar les persones participants, sinó també per entendre les seves preferències i necessitats individuals.

El programa, que es desplegarà al barri Falguera, ofereix diverses activitats destinades a construir vincles i fomentar la inclusió social entre les persones residents de més de 65 anys. En aquest sentit, els dies 3, 10 i 17 d'abril, de 17 a 18 hores, s'organitzarà l'activitat gratuïta 'Fem Nexes' al Centre de Barri Falguera, un espai obert perquè membres de la comunitat de la tercera edat hi puguin participar activament.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior