Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/04/2024 08:04:47

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Enquesta sobre el tracte i l'atenció sanitària a les dones

28/03/2024
Lectures: 745
Enquesta sobre el tracte i l'atenció sanitària a les dones

El Consell de Salut, en col·laboració amb el Consell de les Dones del Baix Llobregat, posa en marxa una enquesta adreçada a totes les dones majors de setze anys del Baix Llobregat amb l'objectiu de poder identificar els principals problemes que pateixen sobre el tracte i l'atenció sanitària al Baix Llobregat.

Segons l'OMS, el tracte digne es refereix a la percepció que té la pacient o familiar del tracte i de l'atenció proporcionada, que és a més, considerat com un dret de les pacients en rebre atenció mèdica.

Aquesta enquesta neix de les necessitats recollides als documents de conclusions del darrer Congrés de Dones del Baix Llobregat, celebrat a finals de 2022, i ha estat elaborada per les persones que integren la comissió de Dona i Salut del Consell de Salut. Per tant, és un treball conjunt de moltes persones i professionals, que té com a principal objectiu millorar la vida, el benestar i la salut de les dones.

L'enquesta vol arribar a totes les franges d'edat i que l'opinió sigui autònoma i anònima per tal que totes les dones s'expressin lliurement.

L'explotació de les dades recollides mitjançant aquesta enquesta, permetran, d'una banda, conèixer de primera mà la percepció de les dones sobre l'atenció mèdica, així com identificar les principals problemàtiques i treballar de manera coordinada amb la resta d'agents del territori per donar-hi una adequada resposta.

L'Ajuntament demana la màxima difusió per tal de facilitar i promoure la participació de totes les dones de la comarca, i aconseguir una mostra prou significativa de cara a l'estudi.

Podeu respondre l'enquesta fins al 20 d'abril de 2024, en català o castellà.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior