Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/05/2024 23:42:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El Casal de Joves posa en marxa un nou servei de tècniques d'estudi i reforç

08/04/2024
Lectures: 664
El Casal de Joves posa en marxa un nou servei de tècniques d'estudi i reforç

El Casal de Joves de Sant Feliu ha posat en marxa un nou servei destinat a ajudar als i les estudiants a millorar les seves tècniques d'aprenentatge i reforçar els seus coneixements acadèmics. Aquesta iniciativa, que es du a terme cada dimarts de 17:30 a 19:30 h, ofereix una oportunitat única per a tots els i les joves que vulguin potenciar el seu rendiment escolar.

El servei serà conduït per la Francesca, una professional que estarà disponible a la sala d'estudi del Casal per respondre a preguntes, ajudar amb els deures i, el més important, ensenyar estratègies efectives per planificar, organitzar i millorar la qualitat de l'estudi. Tothom és benvingut a participar i aprofundir en les tècniques que facilitin el camí cap a l'èxit acadèmic, ja siguin estudiants d'ESO, batxillerat, cicles formatius o estudis universitaris.

No cal fer reserva prèvia per assistir. Les persones interessades en obtenir més informació poden enviar un correu electrònic a l'adreça infojove@santfeliu.cat, o anar directament al Casal de Joves (c/ Laureà Miró, 118).

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior