Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/06/2024 00:49:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sant Feliu continua impulsant la sensibilització contra la violència gènere amb punts liles

27/05/2024
Lectures: 277
Sant Feliu continua impulsant la sensibilització contra la violència gènere amb punts liles

L'Ajuntament i la Diputació de Barcelona desenvoluparan en els propers dies una sèrie d'iniciatives per promoure la sensibilització contra la violència de gènere mitjançant els punts liles. Una d'aquestes activitats s'ha portat a terme dilluns 27 de maig amb la instal·lació d'una carpa davant del mercat municipal La Plaça, aprofitant l'afluència de persones al mercat de marxants. Des d'aquest punt lila, que ha comptat amb l'assistència de l'alcaldessa Lourdes Borrell i la regidora d'Igualtat, Feminisme i LGTBI Mònica Lafuente, s'ha fet difusió d'informació i recursos sobre la lluita contra la violència de gènere. 

La iniciativa es tornarà a repetir el proper dilluns 3 de juny, dia en què professionals dels punts liles visitaran 18 de comerços del municipi per oferir formació i assessorament. Aquestes visites continuaran el dia 4 de juny, i finalitzaran al migdia de la mateixa jornada amb una sessió de formació en línia. En aquesta els i les comerciants podran aprofundir en la sensibilització i les bones pràctiques en l'atenció a possibles víctimes de violència de gènere.

L'objectiu d'aquestes actuacions és engrandir la xarxa de punts liles perquè aquests esdevinguin espais de seguretat per a les dones, des d'una visió comunitària. Totes les persones i comerços interessats estan convidats a participar-hi i sumar-se a aquesta iniciativa.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior