Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/06/2024 01:04:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El ple de maig porta a aprovació la reordenació de les parades d'alimentació al mercat de marxants

28/05/2024
Lectures: 477
El ple de maig porta a aprovació la reordenació de les parades d'alimentació al mercat de marxants

La sessió plenària de maig tindrà lloc el dijous 30, a les 18 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament i es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç i a Ràdio Sant Feliu. L'ordre del dia inclou un total de 34 punts, amb 3 mocions. 

En l'apartat de mocions d'àmbit local, el partit polític Viva! Sant Feliu presentarà una proposta per defensar la municipalització del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD). El grup municipal Sant Feliu En Comú Podem presentarà una moció per una suspensió potestativa de llicències per a piscines privades, mentre que el Partit Popular en presentarà una per sol·licitar un nou Pla de Mobilitat.

En l'àrea d'Atenció a la Ciutadania i Administració Oberta es portaran a aprovació dues modificacions de crèdit i la declaració d'especial interès o utilitat municipal de les obres de reconversió del solàrium exterior del Complex Municipal de Piscines. També es proposarà prorrogar la cessió gratuïta d'ús de la Torre Talavera (Can Llovera) a la Fundació de Llars de l'Amistat Cheshire, destinada a la gestió d'un Centre de dia, així com aprovar la concessió d'ús privatiu de la finca ubicada al Polígon industrial El Pla, al carrer Sant Josep 160. Finalment, es portarà al ple l'actualització del Pla Normatiu 2024/2025.

En l'àrea de Serveis a les Persones es proposarà al ple concedir subvenció nominativa, per a l'any 2024, a la Unió Esportiva Sant Feliu UNES i a l'ACR Casino Sanfeliuenc. També es portaran a aprovació subvencions de concurs a diverses entitats dels àmbits de la Cultura, Ajut al Desenvolupament i Persones amb Discapacitat.

En l'àrea de Territori, Transició Ecològica i Planejament es proposarà concedir una subvenció nominativa a l'Associació Gats i Gossos per al projecte de gestió i manteniment de l'espai-refugi per a gats Mercè Rodoreda.

En l'àrea de Desenvolupament Econòmic i Promoció de la Ciutat es portarà a aprovació el trasllat de parades del mercat de marxants arran de la reubicació de les parades d'alimentació.

Com a proposicions urgents es portarà al ple concedir subvencions nominatives a l'Ateneu Santfeliuenc i a la Catedral Parròquia Sant Llorenç per rehabilitar el presbiteri i la cúpula interior. També es portarà a aprovació concedir subvencions de concurs a diverses entitats dels àmbits d'Interculturalitat i Joventut.

Al ple de maig es proposaran els reconeixements extrajudicials de crèdit de diverses operacions comptables en les diferents àrees de govern.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior