Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/06/2024 01:27:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sant Feliu fa sortir els colors del gris amb activitats per a tota la família

28/05/2024
Lectures: 523
Sant Feliu fa sortir els colors del gris amb activitats per a tota la família

Dimarts 28 de maig l'Ajuntament, en col·laboració amb l'AMB, Ecovidrio i Ecoembes, ha acollit a Sant Feliu una campanya de gamificació i teatralització per fomentar la recollida selectiva. Durant la jornada s'han realitzat les següents activitats en carrers, bars i places:

  • De 17.30 a a 19.30 h: Joc del trivial. En 10 minuts s'ha portat a terme una dinàmica tipus concurs on les taules han competit entre elles responent preguntes relacionades amb la recollida selectiva i la gestió de residus.
  • De 17 a 19 h: Cantades. S'ha fet una teatralització de cant de 5 'hits' amb les lletres adaptades: les cançons han parlat dels tòpics més comuns sobre el reciclatge i dels residus que més es generen en època de primavera i estiu, d'una manera amena i distesa.

Ambdues activitats s'han portat a terme en l'àmbit de la rambla de Marquesa de Castellbell, al carrer de Sant Pere, i al carrers de Laureà Miró. Els organitzadors tenen previst repetir aquestes iniciatives el proper 8 de juny, però incloent-hi la plaça de la Vila en comptes de la rambla.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior