Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/05/2024 01:40:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Prop de 1000 persones participen en la inauguració del nou edifici de l'Ajuntament

28/11/2022
Lectures: 2748
Prop de 1000 persones participen en la inauguració del nou edifici de l'Ajuntament

Prop de 1000 persones van participar aquest diumenge, 27 de novembre, en la inauguració del nou edifici de l'Ajuntament, en el marc d'una jornada plena d'activitats. Durant tot el matí es van fer visites guiades a l'edifici, els i les assistents van immortalitzar la seva visita amb una foto de record al photocall del balcó de l'edifici, i els infants van realitzar tallers relacionats amb l'Ajuntament i el que representa per a la ciutat. A més, a l'exterior els santfeliuencs i santfeliuenques van poder conèixer la història, el disseny i els detalls d'aquest destacat exponent del patrimoni municipal gràcies a una exposició.

En el marc de la jornada, a les 13 h van tenir lloc els parlaments institucionals, que van comptar amb la intervenció de l'alcalde, Oriol Bossa; de la presidenta de l'Àrea de Territori, Sostenibilitat i Activitat Econòmica, Mireia Aldana, i del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs. L'alcalde va dirigir-se a la ciutadania aplegada a la plaça de la Vila en l'acte institucional exposant que: "avui Sant Feliu inaugura un edifici modern, intel·ligent i sostenible. Un edifici que respon a les exigències d'una administració moderna i del segle XXI, un edifici que millorarà notablement l'atenció ciutadana, amb noves sales i noves confortabilitats".

El delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs, també va destacar la millora en l'atenció ciutadana: "Us vull donar l'enhorabona pels treballs de conservació i per la transformació de l'equipament. Però sobretot per la priorització dels espais d'atenció ciutadana, la portada d'entrada als ajuntaments, on totes i tots vosaltres us dirigiu sempre que teniu un neguit, un dubte, una qüestió, encara que aquests no siguin municipals". 

Per últim, la presidenta de l'Àrea de Territori, Sostenibilitat i Activitat Econòmica de l'Ajuntament, Mireia Aldana, va exposar els motius de la reforma: "Avui fa quasi 100 anys que aquest edifici és la seu de l'Ajuntament de Sant Feliu. Ara l'edifici s'ha remodelat per donar resposta a les necessitats d'una ciutat més gran, donant prioritat als espais d'atenció a la ciutadania i a les condiciones òptimes de treball per als treballadors i les treballadores municipals, i fent una aposta a la eficiència energètica, tan interessant i tan important amb aquesta crisi climàtica que ara tenim".

L'Oficina d'Atenció Ciutadana i altres serveis tornen a l'Ajuntament

A partir d'avui, dilluns 28 de novembre, l'Oficina d'Atenció Ciutadana torna a oferir atenció presencial a l'edifici de l'Ajuntament. Durant les obres, l'OAC ha estat ubicada al mòdul situat davant de Can Ricart. En un termini d'aproximadament dues setmanes, la resta de departaments tornaran a l'Ajuntament per ocupar els nous espais.

 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior