Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/05/2024 18:13:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'alcalde Oriol Bossa respondrà les preguntes de la ciutadania a Ràdio Sant Feliu el 20 de desembre

12/12/2022
Lectures: 2575
L'alcalde Oriol Bossa respondrà les preguntes de la ciutadania a Ràdio Sant Feliu el 20 de desembre

'L'alcalde respon' és un programa que s'emet el tercer dimarts de mes a Ràdio Sant Feliu, de 18 a 19 h, per donar resposta a totes aquelles preguntes que tingui la ciutadania, fomentar la transparència i compartir continguts que aportin millores a la ciutat. Per fer-ho, compta amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Oriol Bossa, que respon en directe des dels estudis de la ràdio municipal les preguntes que la ciutadania envia al programa. El proper programa s'emetrà el dimarts 20 de desembre de 2022.

Com enviar una pregunta al programa?

El programa posa a disposició de la ciutadania diferents canals de comunicació per fer arribar les preguntes. Es pot trucar en directe al telèfon de Ràdio Sant Feliu, el 936 666 985, enviar un correu electrònic a alcalderespon@santfeliu.cat, escriure al WhatsApp 608 183 751 o enviar un missatge a les xarxes socials de l'Ajuntament amb l'etiqueta #alcalderesponsf.

La ciutadania podrà resoldre els seus dubtes sobre qualsevol tema de ciutat que sigui d'actualitat i d'interès general.

Queden excloses les preguntes relacionades amb queixes sobre la via pública, ja que l'Ajuntament disposa d'una app per donar-hi resposta. Per agilitzar el programa, només es pot fer una pregunta per persona, independentment del canal. I no s'atendran preguntes plantejades de manera discriminatòria o que atemptin contra els drets i la igualtat de les persones. 

Amb 'L'alcalde respon' l'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania un espai obert per compartir continguts i experiències i informar de forma bidireccional sobre temes que aportin millores a la vida de la ciutat, amb la possibilitat de fer-ho en directe i a través de diferents canals. L'objectiu final d'aquest espai radiofònic és fomentar la transparència i la participació. 

El programa 'L'alcalde respon' es pot seguir en directe al 105.3 FM i a www.radiosantfeliu.cat.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior