Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/02/2024 11:12:58

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Bicibox

Bicibox 1Bicibox 2

Bicibox és un sistema que ofereix al ciclista la possibilitat d'estacionar amb seguretat la seva bicicleta privada dins d'un espai reservat.

Sant Feliu té 6 estacions amb capacitat per a 56 bicicletes. Els punts d'estacionament estan ubicats a prop d'equipaments públics i de les estacions de tren i tramvia, així com de parades d'autobús per fomentar la intermodalitat i l'enllaç amb el transport públic.

El sistema Bicibox s'estén per Cornellà, Esplugues, Gavà, Viladecans, el Prat, Sant Boi, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, l'Hospitalet i Castelldefels, amb unes 1.300 places disponibles. Això afavoreix la mobilitat metropolitana i permet als usuaris i usuàries de la bicicleta comunicar-se més fàcilment amb la resta de municipis del Baix Llobregat.

Fes clic a les estacions de Bicibox per veure-les a Google Maps

Plànol Bicibox

Com funciona?

A través d'una targeta que reben els abonats i abonades i que els permet fer ús de tots els estacionaments de la xarxa, 1.600 a tota l'àrea metropolitana. Totes les estacions es gestionen de manera telemàtica des d'un centre de control.

Com s'utilitza?

Només cal que l'usuari o usuària passi la targeta pel lector situat al lateral del mòdul de l'aparcament. S'obrirà així un compartiment buit on es deixa la bicicleta. Per recollir la bicicleta, només cal tornar a passar la targeta.

Per a més informació es pot consultar el web del servei:

Bicibox - Parc esportiu de les GrasesBicibox - Pl. EstacióBicibox - Torre del RoserBicibox - Tram Sant FeliuBicibox - Palau FalgueraBicibox - Can Maginàs

Salta a la part superior